Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Megvót' az első vadvízi peca. :D Felmentem a csatornára (Hansági-Főcsatorna), először az Ikva torkolathoz nem messze akartam leülni, de le lehetett látni az aljára, kicsi volt a víz. Elindultam a töltésen kelet fele, volt kint több horgász, aztán a tavalyi egyik helyemen megálltam, itt mélyebb volt a víz.
    Próbálgattam feederezni, bármit csináltam kapás sem volt. Mivel kissé hinaras az alja, technopufival lebegtettem a csontikat, mozdítás sem volt. A tegnapról maradt method kaját is elhasználtam, methodoztam wafterssel, 8mm-es popuppal előkemagasságba (8-10cm) lebegtetve, semmi! Mozdítás sem volt.
    Beszéltem aztán egy Osli sporttárssal, két bottal feederezett, nem volt neki sem mozdítása. Bezzeg a Bolo! Ahol kapás sem volt feederrel, úszós készséggel csontival fogtam vagy 50db bodorkát, igaz kicsiket, meg egy veresszárnyút. Más nem jött, még a küszök nem indultak el, csak a bodorka ment.
    Hazafele megnéztem a Rábcát (kb 500m kitérő), a 0km-t, az összefolyásnál (Kis-Rába, Répce). Nem volt horgász, tiszta a víz, szinte látni az alját.
    Jót szórakoztam a bodrikkal, lett egy kis színem , tegnap délután is peca volt a program. :)
    Csatorna, Ikva torkolattól talán 1km-re:

    Horgászhely 5-6km-rel keletre:

    Rábca 0km, szándékosan nappal szembe fotózva a telefonommal...:) Szemből Répce, balról csatlakozik a Kis-Rába.

Új hozzászólás Aktív témák