Új hozzászólás Aktív témák

  • szetcsuszott

    aktív tag

    válasz sityupityu #40513 üzenetére

    "Nem tudnék venni egy normális matcbotot, spiccbotot stb, egy rakósbotról meg már ne is beszéljünk." -Ezt aláírom, valószínűleg tényleg így van. Nem is beszéltem se rakós se spicc, se match botról, sőt, a feedert még írtam is, hogy nincs. Viszont vannak pergető botok, Toray blankkal, nagyon jó minőségben, sokkal olcsóbban, mint amennyiért egy ilyen minőségű botot itthon megveszel. Erre hoztam a példát is. Ugye? Ugye.

    "Amikről meg te beszélsz, ezekről az olcsó energo-s carp zoom-os meg stb szutykokról, hogy olcsóbban lehet venni (és ebben igazad is van, hogy ott olcsóbbak) ezek a cuccok nekem élből nem kellenének sem itthonról sem pedig onnan." -Nekem sem. Azt írtam példaképpen -ha figyeltél- hogy ugyanezt az egyharmadáért megveheted kínából, mert csak át van márkázva és háromszor annyiért adják itthon. Nem mondtam, hogy ez a minőség van mindenhol. Ezt te mondtad. Ezek jellemzően itthon is olcsók, 10ezer alattiak, ezt harmadold el, ezt mondtam. Amiről ellenben tényleg beszéltem, egy tsuri FS-t vagy jaguart (nagyjából az FS csak fém házzal) mellé mernék tenni egy zaubernak. Azt viszont te még nem láttál, de véleményt mondtál róla, egy kalap alá vetted a nevissel. Egy kodiak meg egész más dimenzió. És ettől még van minőségben feljebb is.
    Elbeszélünk egymás mellett. Hagyjuk, tényleg. Ámen. Amíg nem fogsz kézbe egy FS-t vagy egy kodiakot, vagy egy komolyabb kínai ul botot vagy bármit, ami ténylegesen túlmutat minőségileg azon, amit te elképzelsz a sztereotípiáid alapján, addig tényleg meddő vita, mert nem tudod, miről beszélsz, nincs mit mivel összehasonlítani.

    Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G

Új hozzászólás Aktív témák