Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
Közösségépítő
Érdekes darabok is vannak, kösz a linket.
Spiccbot nagyon jó árban van pl.
Sienna FD elég jó 7,5-ért, kár hogy csak 1000-es, Catana FC és RB még jobb 9 alatt, nem mellékesen pótdobbal.
Ami csak kíváncsiságból érdekelne, mennyivel jobb vagy rosszabb egy FX FB pl. egy Zebco-nál.
Ilyet vett ismerős (Zebco Cool XTRA 120FD-t), furán néztem elsőre, de párszor kézbevéve kellemes csalódást okozott, semmi negatívumot nem tapasztaltam. Kellemesen fut, és ráadásul pótdob is járt hozzá.
Arra gondolok itt, hogy direkt tök gagyi a legolcsóbb a nagynevű gyártóknál, mert ha szuper lenne senki se venne drágát, vagy ezek is azért elég jó minőségűek?Ami viszont picit már-már túlzásnak tűnik, a Shimano gumicsizma
Értem én hogy neoprén belső, stb., de akkor is, vessetek meg, de ez nekem már túl sznob.
A leírása se kutya: 'vízálló gumicsizma' - igen, bíztunk benne hogy az.Postázást nem vállalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- New Game Blitz - 2024
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest