Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz ruti #4238 üzenetére

    Na ja.
    Mondjuk megint az van, hogy lehet így is meg úgy is értékelni ezt az EB-t. A csoport ismeretében kb. senki nem számított továbbjutásra, arra meg végképp nem, hogy 2 pontot is viszünk a középdöntőbe. Ráadásul a középdöntőben is nyertünk egy meccset, és szerintem ezzel a szerepléssel előzetesen a legtöbben kiegyeztek volna. Az érem másik oldala: megteremtettük magunknak a lehetőséget, de sajnos nem tudtunk élni vele, és persze keserű a szájíz, mert ott voltunk nemcsak az olimpiai selejtező, de az elődöntő kapujában is...:(
    Érdekes kérdés, hogy mi lett volna, ha a hiányzók itt lettek volna. Lehet hogy rosszabbul szerepeltünk volna, mert mindenki tőlük várta volna a gólokat?

    Egyébként megint annyit hibáztunk, hogy rossz volt nézni. A portugálok szinte 100%-os hatékonysággal lőtték a ziccereket - mi meg 2 hetest is ki tudtunk hagyni. A svédek elleni zakó azért is bosszantó, mert ott volt kapusteljesítmény, amire lehetett volna építkezni.
    Most már marad a vízilabda, remélem mindkét csapat érmes lesz (no meg a hétvégén remélem kijutok az MTK elleni meccsre, és még jobban remélem hogy nyerünk is).

    [ Szerkesztve ]

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák