Új hozzászólás Aktív témák
-
^Boss
őstag
nincs a vidikariknal vindoz alol biosfrissiteses progijuk, mint pl. lapoknal?
-
Scream007
őstag
6600 gtkről szívesen látnék pár tesztet????
chaintech, msi, club3d, inno már van magyar kezekben is.BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
HERR Z
veterán
Rudi: este küldöm az eredményeket és a képeket!
Más: Zalman kétkomponensű ragasztó szerintetek elengedi a hűtőt ha berakom fagyasztani?Vagy hogy lehet leszedniÍ? -
haris
őstag
Rudi!
Az noname Gef 6800 teszt linkje nem jó.
Amikor bejött Neonise MSI 6800-a a linken, kikerekedett a szemem a ''noname'' jelzőre. Javítsd kérlek, érdekelne a valódi noname teszt.
Ha már mások is szóltak akkor bocs!
Üdv Haris -
HERR Z
veterán
Valaki ezügyben tud segíteni?
:Zalman kétkomponensű ragasztó szerintetek elengedi a hűtőt ha berakom fagyasztani?Vagy hogy lehet leszedniÍ? -
t-shirt
veterán
Esetleg ki lehetne egészíteni a bios részt. A 6800GT-nél lehetőség van a gpu fesz emelésére egy ki bios moddal.
-
t-shirt
veterán
Szívessen össze írom. Van egy progi amivel a lementett bios-okban egyszerűen csak át kell állítani az 1.3V-ot 1.4V-ra. Nem egy bonyolúlt dolog.
-
t-shirt
veterán
válasz -Jackson- #1469 üzenetére
Mentsd le a bios-od és nézd meg hogy a NiBitor mit ír ki, ha azt írja ki hogy 1,3V akkor módosísd 1.4V-ra és flesseld vissza. Itt egy kis segítség hozzá Bővebben: link
-
veterán
Frissítés?
Mikor lesz?Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
rudi
nagyúr
VÉGRE rudi is csinált új minitesztet Bővebben: link, még éjfélig gyártok
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
-
Gorneck
legenda
jók lettek! És látom azért töretlen a lendület amivel küldik neked az érdekesebbnél érdekesebb teszteket! Ez nagyon jó és így sok emberkének tudom ajánlani az oldalad, aki épp vidkarit szeretne vásárolni van miből válogatnia bőven...csak így tovább!
Gorneck#1239
-
rudi
nagyúr
Újabb miniteszt, az első GeForce 6600GT Bővebben: link
-
VIZY
tag
Ugye megérkezett hozzátok az én 9550XT tesztem is? Még december végén küldtem el....
Üdv!!!
-
rudi
nagyúr
És íme VIZY minitesztje Bővebben: link gecube 9550 Extreme
-
-Jackson-
őstag
ha minden igaz akkor estére megérkezik a vga-ra a rambordám. akkor megtudom csinálni a képeket a v9999gt-ről (gyári hűtős, hűtő nélküli, zalman D-vel szerelt, doboz, doboz tartalma). a miniteszt szöveges részét lehet megcsinálom még ma éjjel.
ha ügyes vagyok akkor az egészet eltudom küldeni este 9-ig. lehet belefér az időbe a zalmanos tuningeredmény is, ha nem, akkor azt másnap (csütörtökön) küldöm hozzá.الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
VIZY
tag
Köszi Rudi!
Viszont nem értem, miért egészítetted ki a NYÁK-kal kapcsolatos írásom, mert írtam, hogy R96XT-s NYÁK-ja van. Valamint az AGP-s 6600-as videókarinak nem hiszem, hogy 22-23 ezer Ft-os kisker bruttó ára lesz. Bár ki tudja, az csak jó lenne!Üdv!!!
-
rudi
nagyúr
Majd meglátod, hogy annyi lesz Az eredeti szöveg így volt:
A GeCube 9550 Extreme 435/555 kártya R96XT 2.1 NYÁK-ra épül és a 9600 XT kártyákról ismert, jó minőségű hűtőrendszer van rajta.
Tudom, hogy Te tudod, hogy full 9600XT-s NYÁK, de a többiek nem biztosan, pedig ez NAGYON sokat számít. Az XT-s komolyabb NYÁK, tuningot is jobban szokta bírni (stabilabb).Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
-Jackson-
őstag
csak holnap tudom küldeni a tesztet, még a szerelésnél járok, de elhoztam melóba magammal a vga-t, hogy reggelre üzemképes legyen, mire hazaérek. a képeket már megcsináltam, nemtom a minősége milyen lesz, mert webcammal készítettem 1024 interlaced vagy mien módban. de van közeli a csipről, a ramról, van gyári hűtős, doboz, bundle, egyedül a zalmanos nincs még meg, de éjjel összerakom.
szal kb 8 előtt otthonvagyok, beszerelem, megcsinálom a zalmanos tuning-tesztet, és már küldömis nektek. pontosan melyik címre küldjem?الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
rudi
nagyúr
Újabb miniteszt, ezúttal Inno3D GFFX 5900 XT by Sick Boy Bővebben: link
-
Steven
addikt
Szia rudi még anno küldtem neked egy üzit amiben megirtam h. a 9800 se tesztben 03ban kb 4600 pöty defult 8 pipe és nem 4. Ahogy el néztem annyit ér el mint a 9700 pro defaulton. Legyélszives javítsd ki....
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Steven
addikt
Club 3d 9800 pro teszt érdekel vagy abból már van elég , mert ha nem kell nem szenvedek vele....
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
-
rudi
nagyúr
Újabb miniteszt: ExpertVision Radeon 9800SE 256MB by R.Daneel-1980 Bővebben: link sajnos a mailcímet elkevertem Lécci kedves beküldő jelentkezz!!!
-
HERR Z
veterán
Szia Rudi!
Küldtem anno mailt az új eredményeimről +2 képet....mikor lesz ezzel frissítve a tesztem???
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest