Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lemmy71

    Topikgazda

    válasz gu007 #989 üzenetére

    :C na csak jó még valamire az öreg smoki :DDD Nagyon guszta csorog a nyálam :P Én nem nagyon haladtam, magyarul ugyan úgy van mint volt, na de majd kiforrja magát.
    Azért így hátra pakolva csak jó és azért ahogy látom fér oda anyag. Hogy szuperál a hőmérő, dobj már róla egy linket ha ráérsz, még nem rendeltem meg amit néztem.
    Malac borőscsülköt vajon meglehet úgy sütni faszénen hogy a bőr ropogós legyen, az egyik gyengém a csülök.
    Kíváncsi leszek majd a szekrény smokeredre, ha nekikezdesz feltétlen dokumentáld az építési fázisokat ;)
    Ezt a lapockát bepácoltad valami spéci cuccal, vagy csak só és némi alapfűszer és kész. Úgy hallottam hogy citromos almalé keveréktől vagy sütés előtt ha alaposan bedörzsölöd citrommal a bőrös húsokat akkor kívül roppanós belül meg jó omlós lesz a hús.
    Ezen a 8 órás sütésen mennyi faszén ment füstbe :U

Új hozzászólás Aktív témák