Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    Hogy ontopic is legyek, én se örültem ma a szélnek. Főleg, hogy az első 20km-en szembefújt, majd mire a kör alsó részére értem és visszafele jöttem szépen átfordult, így miután az erdős részről kiértem, újból szembefújt... nagyon örültem :) (főleg, hogy túl se voltam öltözve, kénytelen leszek valamit beszerezni, mivel hétközben csak így naplemente fele tudok tekerni :( ). Viszont ennek ellenére elégedett vagyok a mai nappal, ez volt az első alkalom, hogy 40km-t letekertem megállás nélkül (tudom ez sokaknak alap :B).

    Ruhára visszatérve, mit ajánlotok ilyen 12-14 fokos időre? Venni inkább egy hosszú ujjú mezt + nadrágot, vagy a mostani fölé venni valamit? (és ha utóbbit, akkor mit?) Ma a rövid ruha fölé egy vékony bokáig érő nadrág + hosszúujjú póló került, de ez a széllel megspékelve kevés volt...

    Amúgy részben új útvonalon mentem, és egyre érik bennem az elhatározás, hogy nem lesz itt outi :( Vagy ha igen, akkor kap 28mm-es gumikat... tavaly még egész tűrhetőek voltak az utak (vagy én mentem jó fele), de idénre sokat romlottak, és kétlem, hogy mostanában kezdenének velük valamit... nem sok fele tudnék elmenni virsligumikkal nyugodt szívvel.

    Jut is eszembe: csabi94:
    Ezt már akartam kérdezni korábban, te milyen széles gumikkal tekersz?

Aktív témák