Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz rétisün #15579 üzenetére

    Nem erre panaszkodom, ez tökéletes, az egy másik sapka. Elöl szélálló betéttel látták el, amúgy thermo anyagú, -5 és +10 fok között optimális. Azt a hőmérsékletszabályozást alkalmazom, hogy melegebben úgy veszem fel, hogy kicsit kevesebbet takar a homlokomból.

    az ilyen téli bringázás nem szabad, hogy arról szóljon, hogy ugyanazt akard kitekerni, mint nyáron, 30 fokban....
    Pontosan. Folyamatosan sasolom az órát, hogy ne menjek 20 km/h fölé, mert addig minimális pulzusemelkedéssel tudok közlekedni, és így nulla vagy szinte nulla izzadással tudok haladni.

    Ma reggel a hidegre való tekintettel túlöltöztem magam, azt hittem, felülre kell a hosszú ujjú mez és a téli bringás dzseki fölé egy Hervises softshell dzseki. 5 perc múlva már teljesen lehúztam a cipzárját, és mérgelődtem magamban, hogy miért nem egy karmelegítőt vettem csak fel alá. Alul éppen nem volt sok a térdmelegítő + téli bringás nadrág + normál őszi nadrág trió, elég lett volna a bringás nadrág helyett aláöltözet.

    Maszk volt rajtam, továbbra sem szeretem, mert ilyenkor a napszemüveg ugrott, de kellett. A szemem környékén kevésbé rossz a hideg, mint a szám környékén.

    A neoprén zokni most már kijelenthető, hogy teljes kudarc, kevés a lábujjaknál: vékony bringás zokni + normál zokni + neoprén zokni trióban sem bírtam volna érzésre 20 km-nél többet, ennél két normál zoknival is többet értem volna. A kamásli a sok aszfaltos séta miatt nekem nem opció, kell az a téli SPD cipő akármennyire drága :U

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák