Aktív témák
-
Kloss
őstag
Kamerát lehet vinni a pankrációra?
-
george11
addikt
Ezt még megbeszélem a security-s céggel. De jegyek elővételben nálam kaphatóak.
1500/fő. Ha mehet a kamera, akkor az +1 jegy. Ha netre teszed, akkor minden letöltés után 150ft a jutalékom.
Kérdés van még?"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
KTU
addikt
Első
mert fáradt vagyok és megyek aludnija és lenne itt olyan valaki, akinek a notijába kipróbálhatnék 1GB 667Mhz ram modult, ha lehet ne kelljen nagyon darabokraszedni a gépet
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
fero02
nagyúr
-
vikcsi
senior tag
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Kloss
őstag
válasz God Vazzeg #26766 üzenetére
Jöhetsz, veled úgyse csalom meg
-
Steve1979
aktív tag
The First
1.
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
Szlovi
senior tag
szekund
-
Chaser
legenda
válasz george11 #26747 üzenetére
Tudtommal nem én tettem enyhe célzást arra, hogy megcirógatnám valaki buksiját Ha nincsenek értelmezési problémáid, akkor látod. Ha valaki cirógatósat akar játszani, mert "pattogok", én nem veszem el előle a lehetőséget.
Ennyit erről, én meg nem xy vagyok, hogy egy ilyen randira ne mennék el ha hívnak Eddig se volt ez szokásom, és nem God lesz az aki megnyitja a sort..Celeron 420 -még mindig- eladó gyári hűtővel 6k-ért...csak az on/off kedvéért
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
fero02
nagyúr
-
Kloss
őstag
-
God Vazzeg
veterán
Srácok!
Vegyétek már tudomásul hogy ez a fórum egyben adok-veszek is. Ez egyben azt is jelenti, hogy az ember ad-vesz dolgokat, pont úgy mint a piacon. Ha alku van, az nem azt jelenti, hogy én megkérem olcsóbban, és engem le kell köpködni, és minden szemétládának elhordani, hanem megpróbálni egy olyan árat kitalálni, ami mindkettőnknek megfelel. Ehhez szükséges, hogy te túlárazd a dolgot, én meg alá alkudjak, hogy közepén valahol megáljunk. Viccenek találom, mikor 35-40k-s tételnél se lehet 1-2k-t alkudni Ugyan már. Természetesen az eladó dönti el, mikor és mennyiért adja oda a portékát, de ne én legyek már a hibás ha alkudok. Köszönöm
Akinek nem inge...
-
vikcsi
senior tag
válasz God Vazzeg #26785 üzenetére
És a buksi cirógatás?
Egyébként igaz...ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
GrandeP
addikt
válasz God Vazzeg #26785 üzenetére
Bocsi új akart lenni...
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
KTU
addikt
valaki árazza már be, hogy ne nekem keljen
ASUS X550 gamer 256MB videókártya
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
válasz God Vazzeg #26789 üzenetére
köszi
PCI-Ede te nem nagyobbat kerestél, irjadcsaklekitöl majd jol megveszem
-
Szlovi
senior tag
Kellene nekem 80,120,160GB-os SATA-s vinyó (Seagate,Hitachi előnyben)!
[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
válasz george11 #26747 üzenetére
na ebben egyet kell értenem még egy szó és szétültetem öket
Egyébként Pár észre vétel a topik azért lett nyitva anno pát évvel ezelött ,hogy adjunk vegyünk az ,hogy ti szét offoltátok nem gond lett belölle egy normális "baráti" társaság amit nem kellene elb@szni felesleges kakaskodással mondom mindezt úgy ,hogy mindketöttökel (de szép szó) bizniszeltem már és nem volt gond soha.
Az meg teljessen jogos,hogy ki mennyiért akarja adni a motyóját legfeljebb nem kell senkinek apropó valakinek egy fasza omnia kis pénzért -
vikcsi
senior tag
Valakinek kell egy blaupunkt gps? Beszámítok értelmes és hasznos dolgot...
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
vikcsi
senior tag
Valakinek kell mobilrack?
Találtam egy párat fekete és fehér is van, mind IDE csatis. Kipróbálni nem fogom, de poron kívül hiba nme látszódik
El is cserélem ha valaki valami kevesebb helyet igénylőt ad cserébeELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
KTU
addikt
beárazást kérnék:
Sapphire HD2600XT 256 MB + valami Zalman rádobva"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- DIGI internet
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Asus Rog Thor 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, 5930 expoval, kiegészítőkkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest