Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz Tidor00 #2450 üzenetére
Hjaaaaaaaa Hát akkor ezt benéztem csöppet
Itthon veszem egy helyi boltban
[ Szerkesztve ]
-
-
george11
addikt
válasz Jodanovich #2440 üzenetére
Nézz már utánna, hogy melyiknek volt fém lököse (Lada 1200S az első szériák ... az 1300S és utánna lévők már mind Lada néven mentek)
Ha nem, akkor meg tévedtem
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #2458 üzenetére
Előkerültél herr májszter?
Mostanában el voltál tűnve ."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #2458 üzenetére
Ööö
Vmi problémád van kiccsávó?
Üthetünk egy találkát, Vazzeg
-
luci
aktív tag
Eladó lapocska+ramocska
...
-
Chaser
legenda
40gb excelstor hdd, 9 napos üzemidővel + 2x5GB Quantum SCSI vinyó vezérlővel 1ben eladó, 5k
szerk: ha jól emléxem pci-os a vezérlő, de nem 100%
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Haart
addikt
Razer Diamondback Magma egerentyü eladó! Akit érdekelhet az szóljon.
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz greatchaos #2471 üzenetére
Azért nem találsz, mert már mindet megvette Chaser
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Atyám
csendes tag
válasz magellan01 #2443 üzenetére
Szia! Akkor a kártya megvéve! A többit priviben meg telefonon.
-
Chaser
legenda
válasz greatchaos #2471 üzenetére
Nézz szét a hírdtések között...1ébként nekem is van egy kingmaxom, de mivel még kb 9-10 hó papíros gari van rá, így 5k.
szerk: 1gb/800mhz
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
george11
addikt
-gondolj egy számot 1-10-ig
-szorozd meg kilenccel
-add össze a számjegyeit
-vonj ki belőle ötöt
-az alábbi táblázat alapján válassz egy betűt, ha az előző eredmény
1=A
2=B
3=C
4=D
5=E
6=F
7=RSumer üzenete:
-ha megvan a betű, ezzel a betűvel gondolj egy európai országra
-az ország harmadik betűjével egy színre
-a szín harmadik betűjével egy állatra"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
-és most mondd meg, mit is keres egy narancssárga róka Dániában?
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Háj!
Eladó cuccok:
Ram: 3db 256 mb-os 133 mhz-es Sd ram... mind kingston és hibátlan. (elvolt rakva Kobrah-nak de nem jött érte, telót meg nem veszi fel) 2000 ft/db (fix ár)
Félgép: Asus p3v4x alaplap, tégla 667-es procival (ajándék átalakító 370-es foglalatra), 192 mb ram, 235 w táp (kicsit nyomott, de müxik), hálókártya, floppy + lg combo dvd olvasó + golyós egérke... + ajándék Lidlis szatyor amiben elfér! csere lehet 2gb-os pendrive-ra vagy 4500 ft-ra.
Köszönöm! Jó éjt!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
tibibi
őstag
hali emberek valami spywaret szedhettem be ami böngészés közben ugrik elő és valami ie defender nevü progit akar nekem letölteni mivel lehet leszedni ? format C: ?
-
GrandeP
addikt
az nem spyware hanem trójai vírus kombináció. ha még nem töltötted le, akkor csökkentett módban, adni kell a szájának, csak sajnos nem állítja helyre az eddig elqurt fájlokat, így marad a format c: :/ ez van! HA meg letöltötted a defendert akkor meg ne szarkodj, nyomjad a format c egyből.
tipp: legközelebb használj tűzfalat meg vírusírtót.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Sperafico
aktív tag
2db PCI Edimax wlan kártyát cserélnék wlan routerre!
-
Robaj
addikt
Diákok figyelem!
Van 1 db oda-vissza jegyem Kecskemét->Pest, Pest->Kecskemétre!
Aki Pestre megy novemberben az írjon privit, árban megegyezünk!
Sajna már nem megyek ebben a hónapban és rám maradt. (nem váltják vissza...) -
-
Robaj
addikt
válasz george11 #2496 üzenetére
Nem, mivel üdülési csekken vettem. Azt meg nem váltják vissza...
Kedd 8-ra kellett volna fenn lennem pesten... Hétfőn-kedden mentem, előre megvettem egyben 2 jegyet... csakhát jött a sztrájk... mentem busszal és most szívok... Kérdeztem most mi van? váltsam be másik járatra, be tudják venni 1770 értékben, de ha nem megyek sehova vonattal 1 hónapig??? Adjam át másnak, váltsam be máshova másnak, dobjam ki... mondom thx... kicsit ugattam a pénztárossal, 3K-val húztak most le, remélem ennyivel kevesebb lesz a bérük...
UI: Nov 31-ig jó a jegySzóval, aki diák és vonattal utazik vhova 1770 ft fölött az írjon!
UI2: sztrájkoljanak nyugodtan, de ne hirdessék akkor, hogy a jegyeket visszaváltják... tegyük fel külföldre szóló 10K fölötti jegyet váltottam volna ÜCS-vel és időre kellett volna menni... most akkor azt dobtam volna ki?
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
De jó, hogy ebben az országban midnenre van kifogás
B@szódjanak meg ... bezzeg a sztrájk az megy.Bakker, akkor ezek szerint a sztrájk miatt nem használtad fel, és nem térítik meg? Ez elvileg az ő hibájuk nem?
[ Szerkesztve ]
-
Robaj
addikt
válasz george11 #2498 üzenetére
Pontosan emiatt nem mentem vonattal, mert 8-ra volt időpontom pesten. 6-8-ig meg állt volna a vonat (5:45-össel mentem volna), felmentem busszal, np. de akkor térítették volna vissza az árát (akár ÜCS visszaadják)
Elismerik, hogy az ő hibájuk, de nem tudnak mit tenni, ücs-s jegyet akkor sem váltanak vissza... miért váltottam jegyet előre (de ha ücs több mint a jegy és nem adnak vissza belőle 2x kellett mennem, hát kiváltottam 3k ücs+540ft értékben)
De azaz idegesítő, hogy bemondóban is mondták, hogy természetesen kártalanítanak mindenkit, jegyeket visszatérítik... Ennyit a MÁV-ról. Egy diáknak 1770 sem aprópénz. -
george11
addikt
Ez szerintem nem igazán jogszerű.
Ha azt mondták, hogy kártalanítanak mindenkit, akkor nincs kibúvó.
Ha te megvetted a jegyet, akkor nekik kötelességük a szolgáltatást biztosítani. ha ezt megtagadják, akkor pedig kártalanítani.
Ha nem 1700ft-ról lenne szó, akkor azt mondanám, hogy pereld be a barmokat, de ennyiért nem éri megmod.: miért nem írsz a logotut-ra egy cikket, hátha valaki tudna tanácsot adni
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech G PRO HERO Wireless (910-005272)
- Be Quiet Silent Loop 2 RGB Vízhűtés
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 2,5 év gari
- Latitude 7430 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest