Aktív témák
-
OTee
aktív tag
Hát nem tudom, talán a TOM-TOM-al, ez Symbianos Nokiákon műxik.
Másrészt Karyka elvileg holnap viszi!OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
akom
őstag
Hi srácok !
Van egy olyan borító oldal ahova csak meghívással lehet bejutni.
Esetlegesen ha fenn van valaki és van meghívója akkor nagyonszépen megksözönném ha meghívna engem.
Esetlegesen megegyezhetünk más honorálási formában is. -
fero02
nagyúr
Nem hiszem el, h senkinek nincs egy fölös 8 cm-es halk, sima, egyszerű alap ventije...
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #1959 üzenetére
Ne b@sszá má ki velem
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #1959 üzenetére
Jól mondod, kár bele
Fero nem gondoltál még rá, hogy elmész egy számtekboltba, és megveszed a leghalkabbat? Átlag 800-1500Ft közt vannak, szal nemtom megéri-e pöcsölni vele
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz greatchaos #1963 üzenetére
Az mókás ár lenne, főleg, hogy 10K alatt nincs újonnan 80-as Samsung vinyó ... és még van 2 év gari rájuk
Fero 8-as ventit már elég kevés emberke használ mostanság, de legyen szerencséd
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
fero02
nagyúr
válasz greatchaos #1969 üzenetére
Neked sincs ventid coffoskám?
-
greatchaos
addikt
-
fero02
nagyúr
válasz greatchaos #1971 üzenetére
2dikk
Az tényleg hangos. Viszont a másik érdekelne...
Ööö, majd egy képet muti már, h milyen...csak a felfogatása miatt.
Kösz!
[ Szerkesztve ]
-
OTee
aktív tag
3.
OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
fero02
nagyúr
válasz greatchaos #1973 üzenetére
Ok.
-
gabe_
őstag
512 Mb DDR (PC3200) ram vihető (Hynix, vagy Goodram márkájú) monnyuk 3500-ért.
Sovány szakácsban sose bízz!
-
KTU
addikt
Rossz optikai meghajtót keresek pár db-ot,
tök mind1 milyen csak az előlapja +legyen és beszerelhető legyen, bekötve nem lessz."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
kalapos
tag
2 db Asus Ati Radeon X1950pro eladó (2,5 év gar; PCI-E; 256 Mb GDDR3; minden vacakjával, dobozában)
Ára darabonként:
Privit kérek, ha valakit érdekel!
[ Szerkesztve ]
Inviziböl Dzsizusz
-
-
vazzz
őstag
Tessék megvenni a 7900fgtx-emet, ajánlani rá valami okos árat és vinni
Nagykáosz: mivel kell a kess, így csak ma, csak neked 11k-ért odaadom, ha eljössz érte.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz BaKeSZ87 #1980 üzenetére
"csak hogy ne legyen üres hely"
"Látványelemnek"
Na így is lehet mondani, olyan házba kell melynek speciális takarója van, pontosabban nincs"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
NaNorbert
aktív tag
Tiszteletem uraim-és ölgyeim is ha vanak!!
eladnám szép nem mondom hogy a leg praktikusabb gépházam!!
Nagykörösi illetöségü emberke vagyok esettleg ki mit tud ajánlani érte!
A hírdetés szövegével pillanatnyilag ne is foglalkozatok de ha valaki jó dolgot tud ajánlani cserébe mehet a biznisz!!
Esetleg +2000 ft fietnék akármire is adtok cserébe!!◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
NaNorbert
aktív tag
Keresek Nagykörös környékében ojan embert akinek
Asus 7950gt/HTDP/512M/A
vga ja van
ki szeretném öket probálni SLI ben
köszönöm ha valaki tud segíteni!!
esetleg Kalapos uriember??◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
-
KTU
addikt
Amúgy nem sürge szólj ha Kecskeméten vagy és elugrok arra.
Már holnap kapok 1db-t egy kollegátol, de 3-4db kellene össz, akkor már majdnem megvan"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
fero02
nagyúr
válasz greatchaos #1991 üzenetére
Megnéztem. Ilyenem nekem is van és sajnos nem jó...a felfogatás miatt. Azért kösz
-
fero02
nagyúr
válasz greatchaos #1993 üzenetére
Igen, olyan kellene.
-
fero02
nagyúr
válasz greatchaos #1995 üzenetére
Csak nyugodtan...
-
akom
őstag
HI !
Sárcok hol lehet kecskeméten videokazit (VHS) bedigitalizáltatni ?
Illetve ha tudjátok hogy megy ennek msot az ára ? -
greatchaos
addikt
8800gt-t vennék - akárki tud szerezni, vagy boltot, ahonnan lehet kapni, azt kérem szóljon - asszem befellegzett végleg az amd-ati vga piacának
-
george11
addikt
válasz greatchaos #1998 üzenetére
Bandit-nál van asszem 60K alatt Leadtek 512Mb-os
-
vazzz
őstag
válasz greatchaos #1998 üzenetére
Miért?
Most meg tudsz venni kicsi pézé mindent... 512mb hd2900pro/xt biossal 2év garival 48k? Ne mondd már, hogy nem éri meg.... és ez a piaci helyzet még ezután fog csak szép képet mutatni... lehet bagóért eladni mindent... részemről xbox, vagy ps3 lesz ebből, már látom... Asszem befejezem ezt a pécés hüeséget. Monnyon le mindenki.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- 7800X3D / 32GB DDR5 / TUF B650 PLUS / TUF 4070 TI SUPER / 1+2TB SSD
- AKCIÓ% Dobozos új HP VICTUS Gamer laptop/i5-13500H/16GB/512GB SSD/RTX 4050 6GB/144Hz/
- ASUS ROG STRIX G15 - 15.6" FHD 144HZ IPS, R7-5800H, RTX 3050Ti-4, 16 DDR4 / 1024 NVMe, RGB +GAR!
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest