-
IT café
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prandris
tag
válasz angelside77 #42588 üzenetére
Nem vettem észre különbséget a gyári meg a réz között csatornásodás terén, elég kezdő voltam amikor megvettem, azóta sokat változott a technikám, darálóm stb.... Engem akkor a kinézete és a súlya győzött meg, az alu elég retek volt már. A többiek tanácsára vettem a 4 lyukút én elhiszem, hogy ok sima utángyártott ipari felsőszűrővel van és ha jól emlékszem Fragola szűkítőzte is a gc-t
-
verti1
tag
válasz angelside77 #42588 üzenetére
Én most jártam végig ezt a felső szűrő tartó dolgot. Van itthon hat furatos, réz négy furatos és a gyári alu is. A hat furatos GC-n használhatatlan, mert átfedésbe vannak a furatok. Pont ott lövi be a vizet ahol a szűrőtartón is van a furat. Eredmény: óriási kráter, gyors lefolyás minden trükk ellenére. Réz szűrőtartó sokkal jobb, de a kis furatok miatt csinál két krátert ahol közelebb van a víz bement. A gyári alunak a legjobb a vízterítése (szerintem). Az nem csinál semmilyen gödröt. Annak egyrészt kisebb a felső tere ahol a vizet szétosztja a négy furaton valamint kúpos a négy furat, pont azért hogy a táguló keresztmetszeten lelassuljon a víz. Nekem most az van a gépben. A legnagyobb tuning egyébként az aeropress papír. Tökéletes a vízterítés, szimplánál se mossa ki a vékony réteget a szélén és tisztán tartja a felső szűrőt és tartót. A rézre a tökéletes megoldás egyébként egy kúpos dörzsár.
Aeropress papír+alu vízterítő+IMS felső szűrő:
fragola: A 0.5mm szűkítőt hova kell beépíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest