Új hozzászólás Aktív témák

  • adam_

    senior tag

    Drupal 7 Templatinggel foglalatoskodom, és már most utálom. :) Ugyanis, az alábbi JQuery toggle funkcióját szeretném benne alkalmazni, konkrétan ezt és ilyen formában: [link]

    Természetesen ez így itt úgy működik, ahogy szeretném, viszont Drupalban részben megy. Az alábbi hibák jelentkeznek.

    Valamiért a leugró ablakban csak a username mezőre lehet kattintani, és oda beírni a tartalmat, a jelszó input mezőre lépés csak tabulátorral lehetséges, ezt követően a gomb megnyomása is úgy lehetséges, ha előtte tabbal rámegyek. Fogalmam sincs, hogy csak miért az első input mezőre lehet kattintani. Esetleg JS kódból nem lehetne "kényszeríteni" valahogy a kattintás lehetőségét a mezőkre Drupalban? :U

    A második, pedig hogy a fő content "áttüt" az egész lenyiló konténeren Drupalban, konkrétan így:

    Erre próbáltam már egy másik JQuery scriptet írni, egyenlőre ki van kommentelve, de sajnos nem működik így sem, sőt úgy sem, ha manuálisan állítgatom css-ben az opacity-t a konténeren.

    Mit gondoltok, mi lehet a probléma forrása? Bocsánat ha nem jó helyre írtam volna, de úgy gondolom itt több JQuery szakértőt találok, talán olyan is akad, aki jártas a Drupal okosságaiban, és tudna nekem segíteni a témában.

    Egy másik kicsit inkább CSS témában vágó dolog, hogy azt hogyan oldhatnám meg (külön még egy erre a célra létrehozott konténer nélkül), hogy ez a lenyiló menü mobil nézetben csak a headerTop részben jelenjen meg a menü mellett.. és az mostani helyéről(HeaderBottom) tünjön el (ergo display: none) vagy hasonlóval? Azt tudom, hogy Foundationben léteznek okosságok, amivel el lehet tünteni egy adott osztály egy adott méreten belül/kívül, viszont újból előhívni egy másik pozicióban kisebb display méret alatt, na ez nekem kihívás. :)

    Előre is köszönöm,

    Ádám

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák