Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz htomi85 #11819 üzenetére
Akkor én már csak a megoldásra vagyok kíváncsi. Mert eddig ebből csak annyi jött le, hogy aki nem felel meg egy kitalált összefüggésrendszer számainak az ne is álmodjon semmiről törődjön bele, hogy egy albérletben dobja fel a pacskert...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Jhonny06
veterán
válasz htomi85 #11819 üzenetére
Hát ez rendkívül nagy bölcsesség. Gondolom leszel te az első, aki bevállalja, hogy 80 éves korában is albérletben rohad, hátha ki tudsz baszni a bankokkal és lejjebb mennek az árak. Ez körülbelül olyan, mint amikor azt taglalta itt valaki, hogy nyugaton azért jobbak a fizetések, mert ott mindenki annyira kemény, hogy nem lehet lenyomni a torkukon az alacsony fizetéseket, nálunk meg ugye igen. És ha itthon is annyira kemények lennének az emberek, mint ott, akkor hirtelen minden megváltozna. Szép gondolat, csak a nap végén enni is kell valamiből és az emberek nagy része nem engedheti meg azt a luxust, hogy keménykedjen és az állásával játsszon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest