Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz FLD1987 #1110 üzenetére

    Így már értem!

    Annyi baj van ez ilyen gigacéges egybe-minden accountokkal, hogy bármikor szembe jöhet egy félrekattos képfeltöltés, vagy rosszul értelemezett meta adat és kizárnak mondván "gyerekpornó", és annyi volt (szerintem...., voltak hasonlók). Ha így vesszük, akkor én csak ezért már szeparálnék.
    Alapból nem hinném, hogy vannak bajok, mert vagy már nagy hírek lennének hogy ott a lyuk, vagy büszkén mondogatnák, hogy már akkora lyuk sincs már, mert foltoztuk.
    Viszont kíváló lehetőség a szolgáltatás részéről, és jó hogy meglépted, hogy lecserélted a belépési emailcímed, pl ilyesmi a google-nél hiányzik. Ha giga-céges emailcímet kell választani én ezért ajánlom az outlookot. Bár ilyenre is van már alternatíva.

    Összegezve: ha most jól vagy, jól vagy. De pl azt mondanám, hogy legyen egy független hely ahova megy backup az ilyesmi dolgokról, amihez köze nincs a microsoftnak, és biztonságos!

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák