- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
abdulka1
őstag
A Prohardver oldalain a nem megfelelő helyen feladott hirdetések korrigálására, ki kellene találni valamiféle hivatalos jelzőrendszert a feladó felé, mert a felhasználók figyelmeztetései, rendre süket fülekre találnak.
Ha már szépen el vannak különítve a kategóriák, valahogy tartassuk már be, ne legyen mindenhol katyvasz.Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
Esetleg, kötelezővé lehetne tenni a hirdetett termékről készült saját kép feltöltését. Egy sok + értékeléssel rendelkező eladónál futottam bele, hogy a küldött termék, nem egyezett a hirdetésben szereplő képpel, pedig direkt rá is kérdeztem a típus egyezésre a vásárlás előtt.Egyébként több eladónál is láttam, hogy a hirdetésben megjelölt típus, nem egyezett a képpel. Van aki módosítja, ha valaki szóvá teszi, de leginkább tojnak rá.
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
abdulka1
őstag
válasz Rimuru #19042 üzenetére
Persze, én is kérhettem volna saját képet, de megelégedtem a szóbeli megerősítéssel. Sikerült rendezni a problémát, de mindenkinek jobb lenne, ha elmaradna az idegeskedés, meg az egymás esetleges köpködése.
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest