- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz s7evcsenko #3689 üzenetére
Próbáld meg a MOD gombbal módosítani a hirdetést, és feltölteni még egyszer a képet. Ilyenkor már nem mutatja, hogy mi látszik, így nem tudunk módosítani rajta.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Winner_hun
titán
válasz s7evcsenko #3691 üzenetére
Mi nem jelenik meg?
Ezt a képet látom:► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
VladimirR
nagyúr
válasz s7evcsenko #3691 üzenetére
probald meg ekezet nelkul
winner kepe csak azert latszik, mert abban az á betu ki van esc-elve
szerk.: ugy latom ie, es opera nem mutatja a kepet, de a bugroka kiescape-eli az url-t, igy ott latszik
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz s7evcsenko #3696 üzenetére
Bovebben: [link]
ff, es mozilla ki-escape-eli az ekezetes betut, igy azokban latszik
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz s7evcsenko #3704 üzenetére
nm
url-be nem illik sem ekezetet, sem azrojelet, sem szokozt tenni, mert ilyesmik fordulhatnak elo
ha lehet, maradj a kovetkezoknel:
-angol abc kisbetui
-szamjegyek
-alulvonas -
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #3720 üzenetére
Sehol egy MODERÁTOR, aki segítene???
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Oly
őstag
válasz s7evcsenko #3724 üzenetére
be van jelölve, hogy küldje?
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
KrAt
veterán
válasz s7evcsenko #3724 üzenetére
És miért pont moderátor segítsen? Várd meg panthert..
-
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #3727 üzenetére
Hát ez vicc!!!!"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Oly
őstag
válasz s7evcsenko #3728 üzenetére
Ne itt várj választ!
Itt kérdezősködj: [link]
Nem ígérem, hogy választ is kapsz!SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #3727 üzenetére
Aszem rájöttem! Én voltam a balfék!
Bocsika!!!"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Winner_hun
titán
válasz s7evcsenko #4426 üzenetére
Gondolom nem véletlen van ott, hirdetés, ez van.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Oly
őstag
válasz s7evcsenko #4428 üzenetére
ha nem tetszik, nem kell ránézni...
Hirdetés van, volt, lesz!SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
robisz
senior tag
válasz s7evcsenko #4430 üzenetére
Bocs de a kérdésed még ''okosabb'' volt
-
Oly
őstag
Az RTL Klubnak írtál már levelet, hogy ne rakjanak reklámot a filmek és műsorok közé?
Ez kb olyan... de már egy párszor ki lett tárgyalva... Ez az ''ingyenesség'' velejárója!SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
brd
nagyúr
'hát vegyél egy görgős egeret vazze', és telepítsd az Intellipointot.
Az oldal szerintem jórészt a hirdetésekből él, ha ez nem tetszik neked, el lehet menni másfelé.The only real valuable thing is intuition.
-
brd
nagyúr
válasz s7evcsenko #4435 üzenetére
Hogyne, miért kérdezed? (Legalábbis el még nem üldöztek egyszer sem. )
Egyébként, hogy a kérdésedre is válaszoljak, a normális böngészőkben van erre lehetőség, azt, hogy hol, itt nem írhatom le, mert picsánrúgnak.The only real valuable thing is intuition.
-
PazsitZ
addikt
válasz s7evcsenko #4435 üzenetére
Milyen reklám? Én nem látok semmit De psszt.
Mikor másik gépen pl. iwiwet nézek is meglep mennyi reklám van. Nálam valahogy nincs ezekkel gond- http://pazsitz.hu -
-
Winner_hun
titán
válasz s7evcsenko #4428 üzenetére
Volt már szarabb helyen is. Ez van.
Linket inkább kiszedtem
[Szerkesztve]► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
nesa
veterán
válasz s7evcsenko #4663 üzenetére
szeva!
Te dobj mar egy privit csak kivancsi vagyok azt hogy jelzi abba akavalkadba. -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz s7evcsenko #4678 üzenetére
Linkelés: első hozzászólás
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz s7evcsenko #4677 üzenetére
A letiltott user a lista végére került. Így ha odanavigálsz vissza tudod állítani azaz engedélyezni.
Feel Good Inc.
-
Sylar_
tag
válasz s7evcsenko #4697 üzenetére
az gáz, mert akkor semmi pozitívum nincs az előzőhöz képest
egy-egy emberrel történő megbeszélésedet valóban jobban lehet követni ebben a privátos részben, de mi van ha egy bizonyos üzenetet keresel, de már nem emlékszel ki írta... vagy kinek írtad... akkor végig kell klikkelni az összes beszélgetőpartnert...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz s7evcsenko #4733 üzenetére
Egyelőre csak így lehet.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #4750 üzenetére
Lenne egy kérésem...
Nem lehetne az "Itt szóltam hozzá" részt a "Saját hirdetéseim" alá tenni!
Engem speciel kifejezetten zavar, hogy ott vannak!
Ami érdekel, az a kedvencek közt van, ami meg eseti hozzászólás, azt úgy is tudom!
Köszönöm..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Panther-D
PH! technikus
válasz s7evcsenko #4751 üzenetére
Ha nem kell az "itt szóltam hozzá", kapcsold ki. Beállításaim menüpont, és állítsd be hogy 0 db.
Panthernek írj ► http://prohardver.hu/tag/panther.html ◄ ne nekem!
-
Panther-D
PH! technikus
válasz s7evcsenko #4767 üzenetére
...és ezen felül még külön link is van a blokkléptetőnél a téma végére ugráshoz.
-
M.Edina
csendes tag
válasz s7evcsenko #4856 üzenetére
Konkrétan milyen "orvoslásra" gondoltál? Illetve miért nem jó az, hogy rákattintasz a hirdetés feladására, utána pedig arra, hogy privát?
-
DigitXT
nagyúr
válasz s7evcsenko #4860 üzenetére
A befejező gondolattal abszolút egyetértek: az lenne egyértelmű, ha az első HSZ mindig a hirdetőé lenne. Viszont rémlik, hogy anno akár feleslegesnek is találtuk, hogy az ember megismételje a hirdetés szövegét, vagy akármi. Mondjuk én annyiban örültem neki, hogy ha már megismételtem, akkor ott formázhattam is, meg lehetett akár több képet is beszúrni, stb. A lényeg: lehet, hogy jó ötletnek tűnt, hogy nincs automatikusan generált első HSZ egy új apróhoz, de valójában több galibát okoz, mint amennyi előnnyel jár. Szerk: és egy ilyennel találkozni érzésre olyan, mintha a hirdetés nem is élne.
[ Szerkesztve ]
-
M.Edina
csendes tag
válasz s7evcsenko #4860 üzenetére
Bocsi, elírtam ez előző hsz-ben. "Illetve miért nem jó az, hogy rákattintasz a hirdetés feladására, utána pedig arra, hogy privát?"
Nem feladására, hanem feladójára, épp ahogy írtad!
Én úgy tudom, hogy régen sem volt "privát" gomb a hirdetéseknél. Bár én nem rég óta vagyok itt, de bizonyos forrásokból ezt így hallottam.
A másik gond szerintem az, hogy addig nem tudom elmenteni a hirdetést a kedvenceim közé, amig valaki nem szól hozzá.... - Nem egészen értem... miért akarsz elmenteni egy olyan hirdetést, amiben nem is érdeklődtél a meghirdetett termék iránt, ha pedig érdeklődsz, akkor hozzászólsz, és akkor el is tudod már menrteni. De úgy tűnik nekem, hogy Panther meggyőzhető ezen probléma megoldásával kapcsolatban. Szóval írj érveket (fejtsd ki), hogy miért szeretne valaki olyan hirdetést elmenteni, ahol se kérdést nem akar feltenni, se válasz nincs semmire.[ Szerkesztve ]
-
Panther-D
PH! technikus
válasz s7evcsenko #4863 üzenetére
Nem akarok nagyon beleszólni, mert nyilván neked van igazad ha nem 6 napja kezdted, de régen sem volt közvetlen privát gomb magában a hirdetésben. Most néztem meg.
A hozzászólás nélküli mentési lehetőséget átgondolom.
[ Szerkesztve ]
-
C64
őstag
válasz s7evcsenko #18921 üzenetére
Azon belül a játékok is? Csomó ideig kellett keresni, a játékos részhez való sztem...
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
MODERÁTOR
válasz s7evcsenko #18935 üzenetére
Felmérés?
Mikor már több ilyen felmérés is zárt topikban ért véget, mert néhányan képtelenek elfogadni, ha valami nem úgy van, ahogy azt ők elképzelték?Nagyon jól tették, hogy nem készítettek felmérést.
Ahogy olvasom, az elmúlt napokban többször volt variálva a karegóriák bontása, tehát keresik Parciék is a jó verziót.
És biztos vagyok abban is, hogy figyelembe veszik az arra érdemes visszajelzéseket.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Volvofh16
csendes újonc
válasz s7evcsenko #18971 üzenetére
mért kell a privát üzenetkehez képkodpkat irkáli mire jo ez
-
macilaci78
nagyúr
válasz s7evcsenko #19516 üzenetére
Elutalok mondjuk 10k-t, ami a termék árának ötöde. Az eladó elküldi a cuccot, átveszem. Mi a biztosíték, hogy a maradék 40k-t is elutalom?
Ha nincs meg a kölcsönös bizalom, nincs üzlet, ja megvan, a fizetési feltételek szinte mellékesek.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MODERÁTOR
válasz s7evcsenko #19520 üzenetére
De akkor már alapból mehetne azzal, nem?
Legalábbis én mostanában Foxposttal adom fel a dolgaim, utánvéttel. Semmi gond vele.Xiaomi 13T
-
macilaci78
nagyúr
válasz s7evcsenko #19520 üzenetére
Mi a garancia arra, hogy nem alig használt téglát kapok?
Elutal előre egy X összeget, ez még nem garancia arra, hogy az utánvétest átveszi. Simán lehet, hogy közben a sajátját eladja, mert a tied a postán dekkol 8 napig.
Tudod, a kibaszás is egy társasjáték.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
válasz s7evcsenko #19616 üzenetére
Nem, ha az ki van fizetve, akkor szolgáltatni kell.
A pipának is ott kell maradnia, majd eltávolítja az, akinek nem tetszik.
-
válasz s7evcsenko #19618 üzenetére
Nem minden jegelésből lesz eladás.
-
válasz s7evcsenko #19620 üzenetére
Nekünk nem egy hanem ezernyi érdeket, kötelezettséget, egyebet kell összeegyeztetnünk.
X embernek megfelel, ha jegelés alatt meghosszabbodik, Y meg felháborodik rajta, hogy ő meg ezt kifizette, ne mi mondjuk meg, hogy mikor van leszolgáltatva, ő ezt kifizette és kész.
Persze, mondod, akkor lehessen beállítani külön!
Aha, mondom én, ez egyrészt megint bonyolultabbá teszi a rendszert, másrészt nem fogják megtalálni, és még legalább 3 indokom lenne ellene hosszabb gondolkodás nélkül.[ Szerkesztve ]
-
válasz s7evcsenko #19767 üzenetére
Átneveztem.
-
válasz s7evcsenko #19915 üzenetére
Egyrészt nem tudom, de szerintem nem egyszerű, másrészt bármi miatt lehet áthúzott, ha nem listázza ki, de tuti az lesz probléma.
-
kupecke
csendes tag
válasz s7evcsenko #19918 üzenetére
Relatív előnyt írtam, az "áthúzó" kevesebb hasznot hajt magának, mint amennyi kárt okoz a többi hirdetőnek. Ha egy hirdetésben egy vicces árú termék szerepel áthúzva, akkor a vevőjelöltek úgy gondolják, hogy az a realitás, ezért a valóban reális áron kínált cuccok kevésbé lesznek kelendőek. Így nemlétező termék hirdetésével orozhat el vevőt létező terméket árulótól későbbi portékájára az "áthúzó". Az a hatás erősebb, mely szerint a vevőjelölt azért nem vesz meg létező cuccot, mert látván az áthúzott - gyakran alkalmi árfekvésűt - abban bízik, hogy az a jellemző vételár.
A 20 áthúzott közötti 2 nem áthúzott kibogarászása sem a legkellemesebb szabadidős tevékenység.
A becsalogató hatás sem közömbös. Elég dühítő az, hogy a hirdetés címében szereplő vonzó árú slágertermék a hirdetés szövegében már áthúzottan szerepel.
Az pedig külön bosszantó, hogyha a hirdetés címe és a megadott ár alapján megnyitok egy hirdetést, kiderül a szövegből az, hogy a csábító ár egy már elkelt cuccra vonatkozik, a létező holmik pedig drágábbak - a kedves hirdető rabolja a többiek idejét.[ Szerkesztve ]
-
kupecke
csendes tag
válasz s7evcsenko #19920 üzenetére
No, még egy gondolat:
A sok áthúzott termék között megbúvó néhány nem áthúzottnak pszichológiai hatása van: azt sugallja, hogy egy ilyen hirdetés feladója a világ legszuperebb eladója, akinek kapkodnak a cuccaiért, hiszen már alig van belőlük, mert nyilván potom áron kínál mindent. A rutinosabb hirdetők ezért alkalmazzák az áthúzásos módszert. Viszont ez már tisztességtelen azokkal szemben, akik úgy gondolják, hogy csak létező dolgot korrekt szerepeltetni a hirdetésükben.[ Szerkesztve ]
-
válasz s7evcsenko #20009 üzenetére
Nem direkt ilyen, javítottam. Most szerencsére néztem ezt a topikot és láttam. Milliószor írtuk, a téma összefoglalóban is benne van, hogy a bugokat a másikba topikba írjátok légyszi, mert elsősorban azt olvasom.
Make Asia Great Again!
-
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #20070 üzenetére
Most, hogy lecsengett a Captcha, esetleg erről vélemény?
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
macilaci78
nagyúr
válasz s7evcsenko #20090 üzenetére
A határok elkülönítése jó ötlet, viszont a 400 W-os határt meghagynám.
-
macilaci78
nagyúr
válasz s7evcsenko #20093 üzenetére
Már most lehetne csinálni 1501-2000 és 2001+ kategóriát. És egyet bányász rig-ekhez.
-
őstag
válasz s7evcsenko #20105 üzenetére
Értem én hogy mi a baja, de az non sense, hogy valaki csak cím alapján vásárol bármit is... Te sem nyitod meg az adott hirdetést, ha megfelel a darabár? Lehet azért jó ár, mert valami baja van és nem fér ki pl. a címben, de te vígan megveszed, mert jó ár, aztán meg megy a "anyázda", hogy miért küldtél retket? Hát azért, mert a leírásban benne volt és ennek tudatában vetted meg, -sejti az eladó... Közben meg...
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest