Új hozzászólás Aktív témák

  • Cicero

    őstag

    válasz Pxs #12048 üzenetére

    Ha arra gondolsz, hogy talán a két tárgy átfedésben van egymással, nem kell aggódnod. (Bár én villanymérnökit próbáltam, ott számtud volt, de vannak infós ismerőseim, láttam mit tanulnak.)

    Nekem a tankör nem jött be, párszor már leírtam itt: szerda reggel nyolctól tízig néztük egymást azzal a 15-ből 8 emberrel, aki eljött. A tankörvezető meg épp a rákövetkező laborjára készült - félreértés ne essék, ő tartotta a labort.
    Rettentő feleslegesnek tartottam azt az időt. Tanulni nem tudtam alatta, mert valaki mindig beszélt, a közös példamegoldásra meg soha senki nem vette a fáradtságot, mivel ők is csak az aláírásért jöttek be aludni.

    Egyszer voltunk tankörsörin, airsoftozni meg az infopark mögötti számtech múzeumba megnézni az ural2-őt.

    Ha már itt tartunk, GPK-n szerencsére csak két tesit kell abszolválni, viszont lehet mindkettőt ugyanazon félévben? Nevetségesnek tartom, hogy felnőtt férfiak szabadidejét is be akarják osztani oktatási szinten. Reggel nyolctól délután kettőig lehet csak jelentkezni a neptunban kiírt tesikre, olyan kora hajnalban még a metabolizmusom sem indul be, nemhogy valami csapatos sportot csináljak. Majd sietve, izzadtan essek be valami laborra. No fucking way.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák