-
IT café
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Sziasztok!
Reggel óta én is felhasználó vagyok. Akcióban vettem egy 2.4+-t. 7 óra óta 5 "szálat" szívtam és a nincs az az érzés, hogy rá akarok gyújtani pedig itt van az évek óta favorizált kék dunhill is. Ami furcsa, hogy az amber-nek és a bronze-nak kb. nincs párája és sokkal levegősebb mint a sienna. Ezt a 3 fajtát vettem kezdésnek de eddig toronymagasan a sienna nyert.Redmi Note 7
-
trassher
addikt
Én vagyok peches vagy tényleg ennyire hullámzó a heets minősége? Van amiből már elsőre is alig jön pára, van aminél az első 5 slukk remek utána az is 0. Még nem szívtam el 20 szálat de kétszer kitisztítottam az eszközt.
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
Jöttem károgni.
Hogy lehet egy minőségi terméket ilyen csapnivaló szarral kombinálni? Tegnap óta elszívtam kb. 25-30 szálat és azt kell mondjam talán ha 10 szál volt olyan, hogy azt mondtam ez igen. Az utolsó 2 slukk kb nem is kellene mivel érdemi dolog nem történik. Még ezen lehet túl is tenném magam ahogy azon is, hogy időtartamban semmi köze egy szál heets-nek egy szál cigihez. Viszont amikor már a harmadik slukk után konkrétan nem történik semmi ott már azért elgondolkodik az ember. Nem tudom, hogy készülék oldalon van e gond és konkrétan nem izzít egy idő után megfelelő hőmérsékleten vagy szimplán csak minden doboz fele selejt.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
Türelmes vagyok de több embert kérdeztem már akik jó ideje használják. Mindenki azt mondta, hogy az utolsó 2 szívás a rezgés után ugyan olyan mint a legelső. Na nálam ez még sosem jött össze. Olyan mintha nem hevítene végig a folyamat alatt. Ez a dolog zavar ami nekem probléma hisz rendes cigiből is ha a vége nem volt jó, el kellett "kapkodni" akkor olyan érzés mintha nem is cigiztél volna. Ma délután kipróbálok egy másik hevítőt és meglátom mi a helyzet. Ha ugyanaz mint az enyémmel akkor velem van a gond.
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
100% hogy a heets-el volt gond. Ismerős már több mint 1 éve türkizt szív és adtam neki egy sienna-t. Kérdezte, hogy ebben fele annyi a dohány vagy mitől ilyen kevés és gyenge? Kipróbáltam a türkizt és láss csodát végig volt íz és pára is, rezgés után is. Most kipróbáltam a willow-t és az is teljesen jól működik.
Szerk.: Most épp teak-et szívok és ez is nagyon gyenge. Van rá esély, hogy az ízesített jobban teljesítene?
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
Ha ül mellettem valaki saját autóban is megkérdezem zavarja e. Dohányoztam is autóban, sosem volt cigiszag bár tény, hogy nem hamuztam bele és a csikket is kidobtam (ne bántsatok ). Iqos-al kényelmesebb, nem tudod megégetni magad és sokkal kevesebb amit kifújsz viszont a nikotin itt is jelen van ami könnyen lerakódik az üvegre.
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
Kíváncsian várom milyen lesz. Lambda CC
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
Igen ma rendeltem meg. A vélemények alapján elég jó.
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
Jelentem a heets minősége legalábbis nálam kezdi elérni a kritikán aluli szintet. Ez leginkább Willow-nál áll fenn.Egyik típus amikor beleesik a cap-be annyira laza és kevés a dohány, illetve mikor végeztem és kiveszem szálak hullanak ki belőle. Másik jelenség, hogy amikor belecsúszik a cap-be már akkor hallatszik, hogy száraz és konkrétan recseg a dohány. Sienna esetén talán ha 3 dobozban van összesen 1 gyengébb minőségű szál.
Mellesleg 3 hete megérkezett a Lambda CC és kijelenthetem, hogy bőven üti a 2.4 Plus-t vagy akár a Duo-t is. Magamnak állítom be a hőfokot, adott slukk után nincs vége a történetnek és az íze sem változik. 280 fokon használom, 33-34 heets-et lehet vele így elszívni. A cap mágneses, könnyebb takarítani az eszközt, Type-C csatlakozó is van. Azóta csak akkor használom a 2.4 Plus-t ha ez épp napközben töltőn van.[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
Sienna Caps tömören: 0.
Redmi Note 7
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest