- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SkyShowtime
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Amazon
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapi007
veterán
válasz mortalus #2185 üzenetére
Hát ezt nem lehet tudni...
Eddig még nem sikerült, reméljük később fog.Felpenzes: Elhiszem hogy nagy a baj de nem kapsz előbb választ, ha 500-as betűvel írod akkor se...
Egyébként fingom nincs mit csinálhattál, mi baja lehet. Próbáld meg updat-elni/restore-olni.[ Szerkesztve ]
"Csak úgy mondom"
-
baliii
senior tag
válasz mortalus #2191 üzenetére
minden program ami menni fog a 2. gen-en az meni fog az 1-n is... szoval ettöl nem kell tartanod.
ha erősebb is lenne, alapbol az ilyen cuccokat iphonera irják, ami olyan sebességü, mint az 1.gen touch, tehát...EDENYKE: nem tudod véletlenül hogy mi értelme van annak, hogy a 2. gen prociját jobban eleresztik, mint az 1. gen-ét?
[ Szerkesztve ]
-
szagud
csendes tag
-
rolixyz
tag
válasz mortalus #2251 üzenetére
Igen a pixmániánál vannak ilyen olcsóért csak ott az a baj hogy megnéztem a fizetési lehetőségeket és nemláttam azt a variációt hogy jön a futár és neki adom oda a pénzt miután átvettem a cuccot, mert akármilyen világhíres mittomén milyen cég is, de én nem fogok előre utalni ilyen netes áruházaknak.
Ja arról nem is beszélve hogy sztem az összes zeném töltené ki kb a 8gigás felét.. szal nincs szükségem ilyen nagy tárhelyre[ Szerkesztve ]
-
whiteseed
csendes tag
válasz mortalus #2259 üzenetére
Én ezt szemeltem ki.
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-2nd-Gen-iPod-touch-16GB-16-GB-WIFI-WIDESCREEN_W0QQitemZ170283200009QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_PortableAudio_MP3Players?hash=item170283200009&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A3|39%3A1|240%3A1308
Bár ahogy nézem a feedbackjait nem egy szállítási bajnok. Bár mire megkapja a clear paymentjét az tényleg akár 4-5 nap is lehet. Mail onnan meg kb 1 hét. Már ha minden simán megy és nem akad fenn sehol.
Bár nem biztos hogy szállít még UK-on kívül mert megunta a sok barmot aki nem tud olvasni / fogalma sincs a reális feltételekről szállítás ügyileg, és ezért neutralt vagy negatívot osztott neki
Ha elutasítana én írok neki, hogy én nem fogok sírni mert 2 hét mire idáig elér.
De még úgy hirdeti hogy Europe, úgyhogy nemigen ugrálhat. Ha meg sokat ugrál és a levelem ellenére sem szállít akkor akkor negatív mert átvágott a szállítássalÁltalában mindenhova szállít mindenki, ha a global oldalt választod, csak arra figyelni kell, hogy honnan, mert ha EU-n kívüli rádhúzzák még a vámot és az áfát is
De érdemes körbvenézni EU-s országok ebayein. Én azért nézek csak Uk-mert csak angolul tudok. De még szívesen körbenéznék német ebayen is.Btw, ma láttam egy iphonet. Valóságban nagyobb mint képzeltem. Kipróbáltam, minden kétségem elszállt afelől, hogy nekem kell egy touch
(Bár csodálkoztam, hogy megengedték hogy kipróbáljam, miután a kissé hámlott Motorola V300-asomhoz kerestem akut )Mondjuk én már rendeltem pixamániától, a jelenlegi mp3 lejátszóm. Annyi probléma volt, hogy rámhúzták a gondatlan vásárlási szerződésüket (2500 Ft) + az irreálisan drága szállítást. És a beígért 3 nap helyett 2 hétig tartott mire ideért.
OTAKU
-
Béló
aktív tag
válasz mortalus #2435 üzenetére
sennheiser cx 300 10000 krül fellelhető ( a garitól függ mennyi ott vedd meg ahol 2 év van)
vagy cx 500
csakis sennhesier, a többi gyártóé l. koss stb nem rossz csak a mélyeket tulságosan kiemeli rendes rockot nem is lehet vele hallgatni élvezetesen.Az invisible shield amit irtál az csaka karcok ellen védi de nekm oylan kéne amibe akkor eszem mikor nem ahsználom, már találtam vmit: silicon tok, ez végig rajta van és védi az ütésektől horpadásoktol.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest