Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz manchester85 #16150 üzenetére
Vagyis ez csak arra nyújt megoldást, hogy a legutolsó lapon légy, ha konkrétan a lap aljára akartál eljutni, akkor arra ez nem ad megoldást.
i6 Silver
-
Nordik
őstag
Igen, de úgy sem sikerült. Azt tudtam, hogy először a géppel kell vmit csinálni az authorized computer paranccsal, csak simán ez se ment. Miután átettem kompatibilis üzemmódba, ezt sikerült megcsinálnom és már tudok telepíteni.
-
-
lacika35
csendes tag
Kösz mindenkinek a segítséget.
L
-
hcs57
őstag
válasz FefeeX #16140 üzenetére
Mégegyszer: a fórumtársnak OTP Visa electron kártyája van, erre írtam, hogy a VISA Classic (dombornyomott) kártyával esetleg tud regisztrálni. Tehát NEM JUNIORRAL, NEM CIB és NEM IS RAIFFEISEN MasterCArddal, mert nem fog bankot váltani az Apple Store miatt.
Reális és megvalósítható okosságot igyekeztem neki mondani, ellentétben más fórumtárs okosságaival, aki más bank, más kártyáit javasolja, esetleg fiatalítja a juniorhoz...
De nem szólok többet...
Ennyit akartam még, és mindenkitől elnézést , az off-ért.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
FefeeX
veterán
látom nem sok közöd van a dolgokhoz, beszélsz összevissza, fogalmad nincs közben mi micsoda, mi hogy, és hogy amit mondasz, nem azt jelenti mint amit gondolsz, hogy jelent. Szövegértelmezés ált isk 6. osztály kb...
2. ha más bank ha nem, szerinted évente 3 rugót fizet dombornyomottra, vagy 300at más banknál összesen MC kártyával mindenestül... Gondolkozz már... -
hcs57
őstag
válasz FefeeX #16162 üzenetére
Ugyan már,... ki beszél itt össze-vissza (mert ezt nem írjuk egybe.. .. ált. isk. anyag)? ((Talán nem kellene a másikat kioktatni.))
Mibe is kerül egy banknál egy számlavezetés egy évre bankkártyával? 300Ft-ba? Tényleg? Ez melyik banknál van?
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
beeep146
tag
Udv.
Probaltam beregisztralni az AppStore-ba, dombornyomott OTP bankkartyam van. Addig eljutottam, hogy megadom a kartyam adatait, de ott elkuldott valami not valid dologgal... Canceleztem a dolgot, de kaptam egy sms-t a banktol, hogy sikertelen tranzakcio. Namost gondolom megprobaltak megterhelni, de nem sikerult. Jogosan mert, valoban nincs ezen a kartyan penz. 2 kerdes merult fel:
- jol gondolom, hogy mivel cancel-eztem, igy nem sikerul a regeles? Ugyanazokkal az adatokkal megpróbálhatom kesobb, miutan tettem erre a kartyara penzt?
- mivel megprobaltak penzt levenni, igy gondolom a kartya alapvetoen OK, nem?Koszi a valaszokat. :-)
-
FefeeX
veterán
-
-
Nordik
őstag
Azon gondolkodtam, hogyha én törlök egy névjegyet a telóról és később szinkronizálom a telót akkor mindig visszatölti majd a már törölt névjegyet az outlook-ból?
-
Nordik
őstag
válasz Nordik #16175 üzenetére
Közbe próbálgattam és ha törlök, ha nem, mindig ugyanaz lesz egy szinkronizálás után a telón és az Outlook-ba is. Egyre jobban tetszenek a megoldásai az Apple-nek. Ha beletanul az ember nagyon korrekt és hibátlan rendszer!
Szerk.: Itunes-ba az Info fülön, alul az Advanced beállításoknál van egy olyan opció, hogy Replace information on this Iphone. Itt lehet tenni pipát a kontaktokhoz, noteshez stb. Mi történik ha ezekhez pipát teszek?
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
zárolás alá kerül a pénzed, mert a bankoknál úgy megy, elküldi a terhelés requestet, kap egy választ, hogy okés vagy nem és akkor megkérdik, hogy tényleg kéri-e. Mivel neki már elég a válasz amit kap a banktól, így nem hagyja jóvá a pénz levételét. A pénz a számládon marad, de zárolt, asszem 2 hét a zárolt összegek határideje, utána leveszik róla...
-
Csabee.
nagyúr
iphone 3GS-re ugyan az a fw jó mint a 3G-re? Gondolok itt egy cfw-re .
Üdv: Csabee.
-
válasz Csabee. #16182 üzenetére
google://iPhone Firmware Download első találat.
Felrakni persze csak iTunes-szal tudod.“All nothings are not equal.”
-
Nems
tag
Sziasztok Királyok,
2 röpke kérdésem lenne hozztok.
1. amióta autós töltőm is van, (ezzel sikerült taccsra vernem a teló aksiját)és vezetés közben használtam is sajnos nem bír az aksim egy 5 óránál többet. Mivel fiatal még a készülék gondolom az aksit gariba ki is cseélnék de van egy pici bibi a jb.
Ha így beviszem a telót kicserélik vagy mindent le kell pucolnom?
2. menniybe kerül egy aksi?
3. ha mindent letakaritok, utána vissza tudom tenni?
Bocs ez három lett. Szép napot mindenkinek, üdv én aa lelkes amatőr
-
Nems
tag
igérem ma már nem (NAGYON) zaklatlak titeket. hol lehet megnézni, hogy a telón milyen progik vannak fent? Tegnap az egyik hozzászólásban olvastam, hogy van egy progi, ami lassítja a telót nagyon. felmentem, hogy megnézzem, van-e nakem olyan és láss csodát volt. Kitöröltem és most normálisan műkszik a telóm. de nem láttam hogy ez fent van. Biztosan az elején felraktam és azóta észre sem vettem, hogy ott garázdálkodik.
üdv és köszi:
a lelkes amatőr
-
sentgyorgy
tag
Sziasztok
Én nem tudom ezért kérdezem. BSD UNIX az iPhonon. Nem erős ez egy kicsit? Asztali servereken szokot lenni.
-
dirty.yakuza
aktív tag
Ha valaki szeretne egy makulátlan 2G-t keressen meg!
-
Ulkesh
őstag
válasz sentgyorgy #16188 üzenetére
Az iPhone rendszere a Mobile OSX, a desktop rendszer, mobil processzorra fordított változata, amin grafikus felületként az Aqua helyett a Springboard teljesít szolgálatot.
A rendszer a freeBSD Unix-ból fejlődött ki és ma már teljes értékű Unix rendszerként van számontartva.Egyébként valóban, az OSX-nek van szerver változata is
[ Szerkesztve ]
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
-
sentgyorgy
tag
Elvileg van az autókban fesz- szabályzó. A probléma az hogy a töltéshez nem egyszerű egyenfeszültség kell, amit az utángyártott olcsó nagyszórású alkatrészekből megépített cuccok vagy tudnak vagy nem. Ezért kerül a negyedébe, utána a duplájába a sprorolásunk. Ha nem dobják vissza neki kap egy új Szifont. Lehet, hogy kölcsön kerem tőle a tőltőjét. Még csak annyít hogy öninditózás alatt nem árt kihúzni.
[ Szerkesztve ]
-
Ulkesh
őstag
válasz sentgyorgy #16194 üzenetére
"Ezzel szemben a Maemo?"
Debian Linux-ra épül.
"Melyik előtt áll fényesebb karrier szerinted?"
Mindkét rendszer 3 éve van a piacon, szerinted?
[ Szerkesztve ]
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
Nems
tag
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest