Aktív témák
-
manchester85
veterán
Az mennyire normális dolog, hogy ha headseten beszélek, és kihúzom a jack-ből a csatlakozót, akkor a külső hangszórón elindul az ipod funkció és egy dal?
i6 Silver
-
manchester85
veterán
válasz manchester85 #16103 üzenetére
Mármint beszélgetés végén húzom ki a csatlakozót, tehát akkor indul el az ipod funkció, mikor már letettem.
i6 Silver
-
Ceko
senior tag
válasz icecave #16101 üzenetére
Csak sztem az a bibi,hogyha függetlenítesz és felrakod az ehhez való progit akkor az kéri ,hogy indítsd újra a telót.És ha újra indítod akkor ....... Igen,kezdhetsz mindent elölről.
Szóval ez egy "ördögi kör".Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
Nordik
őstag
válasz D@niel #16083 üzenetére
Közbe gondolkodtam és szerintem akinél a T-mobile már regisztrálta, ott ez fölösleges. Szerintem ezért nem tud vele semmit kezdeni és mindig kiírja, hogy regisztráld a készüléket. Ha nem lenne regisztrálva, akkor az Itunes se működne meg a teló se, ha jól tudom.
Én most rányomtam a Never registerre, remélem nem rontottam el semmit. Most nem ajánlja fel mindig és nem is fogja.
-
D@niel
addikt
Nem tudok progit venni...
Otp-s kartyam van, kivalasztom hogy visa kartya, megadom a bank kartya szamom, aztan a biztonsagi kodom. Ezutan kihozza hogy nemjo a biztonsagi kod....
Valaki adjon tanacsot...
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Csabee.
nagyúr
Van valakinek ilyenje? Tapasztalata vele?
Üdv: Csabee.
-
<NewL>
addikt
A Cydiás cuccokat úgy mint az AppStoros cuccokat mivel lehet törölni? Volt fent régebben ilyenem de nem találom a Cydiában...
Ilyen van valakinek?
MCA iPhone autós készlet 8K
Ez elég guszta és az ára se annyira rossz,főleg ,hogy 2 tartó meg egy töltő is tartozik a készletbe.[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
FefeeX
veterán
Ez nem igaz. A MasterCard unembossed-del is lazán vásárolgatok, bár van dombornyomottam is másik banknál, de hülye leszek annak az adatait megadni akárhol internetet...
26éven alul: CIB számlacsomag MasterCard Unembossed-del és ingyenes internet kártyával, számlacsomaggal, szintén MC U kártyával, első évben ingyenesen, második évtől is csak a kártya éves díját fizeted (asszem 400 forint)a000: azért nulla tudással elég kevéske a paypal honlap... És vonnak összevissza, amit majd ugyan visszakapsz, de aki nincs rá felkészülve, annak sokkoló lehet...
Lényeg lényeg, eléggé áttért itt az alaphangulat a linux topicéhoz hasonló tapló szintre, általános vélemény: "guglizd ki vazz"... Tény hogy vannak olyan kérdések, amiket megtalálnának az embereink, de sok embernek itt az ítélőképessége nem megfelelő, és a kevésbé bagatell, talán több magyarázatot is érdemlő kérdéseket is ide sorolja... Könyörgöm, ilyenkor inkább ne írjatok be azért a +1hsz-ért hogy még taplóbbnak tűnjetek, ne válaszoljatok, aztán ha senki nem válaszol emberünk rájön hogy ki lehet azt keresni...
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
-
psyho777
tag
valaki esetleg lenne olyan kedves és megosztaná velem hogyan javithatom beázott iphone omat?? mien tisztitószerrel tisztithatom az alaplapját stb.. kérem hogy scak hozzáértő emberek irjanak akik csináltak már ilyet ne olyanok akik a youtube ot linkelgetikbe nekem..
bocsi ha ez a téma tiltott lécci ne bannoljatok!!
ja és még ha lehetne egy kérésem.. privit irjatok lécci.. minden segítséget előre is megköszönök..
minden jót... BalázsNemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
hcs57
őstag
válasz FefeeX #16123 üzenetére
A topictárs írja: OTP Visa kártya, te meg írod a CIB MasterCard-ot... ok, ez is válasz...
A Visara válaszoltam neki, hogy csak a dombornyomottat szeretik.A paypalt többen használják sikeresen, magam nem tudom ellenőrizni, hallomásból adtam a tippet.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
manchester85
veterán
Arra mi a magyarázat, hogy a digisport stream megy az iPhone-on? Az nem flash alapú?
i6 Silver
-
hemaka
nagyúr
válasz manchester85 #16135 üzenetére
http://lsport.we.bs/ -en nézed? Ott nem csak flash streaming van. pl. a digisport(ro) sem az.
-
hemaka
nagyúr
válasz manchester85 #16138 üzenetére
Nem tudom igazából, nem szoktam filmet nézni rajta. Csak tippeltem. Van flash, meg WMP. Ezek szerint a WMP-t se szereti
-
FefeeX
veterán
"Csak dombornyomott kártyával tudsz vásárolni, vagy csinálsz regisztrációt a paypal-on..."
ezt a mondatot én máshogy fordítom. Amúgy Raiffeisen MC Unembossedemmel is megy, kipróbáltam És az sem dombornyomott. Szóval lehet jót akartál mondani, csak rosszul fejezted ki...hemaka: nekem is volt otp juniorom is anno, és azt is elfogadták mindenhol, ahol azt írták hogy csak dombornyomott... Tudtam vele interneten fizetni... De azért nem ezt írtam mert ez már nem ma volt
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Igen, valóban, ha keresgélsz, mindent meg lehet találni a gugliban, ha máshogy nem is, valamelyik másik fórumon mindenképp, ahol nem voltak tahók az emberek hanem válaszoltak. Ennyi. Feltett egy kérdést, te meg lehurrogtad. Van amiről az ember szívesebben hallgat más emberek véleményét, tapasztalatait, mint olvas el egy cikket, használati útmutatót. A véleményem még mindig áll.
-
Nordik
őstag
Miért nem teszi fel Itunes alól a játékokat? Pedig ingyenesek meg minden...
Letölti, berakja applicationsba, szinkronizálok és nem látom a telón. -
tothm
őstag
sziasztok. Az lehetséges, hogy ha nem működik a hívóhangszóró akkor alaplaphibás? A szervíz széttud szedni úgy egy iphone, hogy annak ne legyen külsérelmi nyoma? Köszi.
-
Dorush
csendes tag
Sziasztok.Milyen szivargyújtós töltővel érdemes az iphone-t tölteni?Találtam egyet és arra az van irva h 500mA ,de megnéztem a hálózati töltőm az pedig 1000mA.Sajnos nem értek az elektronikához.. Szerintetek tönkretenné az akksit ha 500mA -al tölteném?A válaszokat előre is köszönöm!.Üdv
OSX fan lettem:)
-
lacika35
csendes tag
Sziasztok,
lehet hogy láma a kérdés, de nincs valami egyszerű megoldás arra, ha mondjuk ezt a fórumot nézem a telón és a legutolsó bejegyzést szeretném olvasni ne keljen végigtapicskolni ezerszer mire a lap aljára érek?
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest