-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz madgie #28252 üzenetére
Mondjuk neked az a szerencséd, hogy nálatok közel sincs annyira szükség a Waze-re, mint Pesten.
(Nekem az új, telekomos díjcsomagok nagyon bejöttek: 7ezerért az én szokásaimhoz kvázi korlátlannak minősül a 4 giga net és a korlátlan telekomos, illetve 180 perces más hálózatos díjcsomag.) -
nord_
veterán
válasz zoltanz #28571 üzenetére
Akkor csak a jegyzetet tudom javasolni.
(Téged így már nem érint, de másoknak: a 1Password megy offline is; ha nincs net, akkor nem kommunikál a szerverrel és az esetleges változtatást nem menti más gépekre - de ettől függetlenül net nélkül is meg tudod nézni a korábban felvitt jelszavakat.) -
nord_
veterán
válasz moleculez #29364 üzenetére
Fordítsuk meg a kérdést: mi a probléma az iCloudos email-címmel?
Egy előnye biztos van: nem árulja ki a leveleimet, mint a Google, és nem halmoz el naponta kétmaréknyi spammel, mnt a Google. Jah, és pont ugyanannyira meg tudom nézni bárhonnan, mint a gmail-es leveleimet. Jah, és van push, 3rd party alkalmazás nélkül.
(Még me.com-os időkből származik ez az email cím - pont ugyanannyira működöképes, mint a gmail.) -
nord_
veterán
válasz Mela Kehes #29715 üzenetére
Szerintem egy árfigyelő, -értesítő alkalmazás nyugodtan mehet Safariból is. Pont az AppShoppert használom így, az emailes értesítés is ugyanolyan hasznos, mint az app által küldött.
-
nord_
veterán
válasz alienpapa #29770 üzenetére
Van-e más mód a letöltéshez?
Van. Azt kellene csinálni, amit a szifon.com leírt.
Nem az App Store-ban kell átállni US-re, hanem az Apple Store alkalmazásban! Ha nincs fent a telefonon, töltsd le, jelentkezz be az App Store-os accountoddal, majd a szifonos leírás szerint lépj át az amerikaiba. -
-
nord_
veterán
-
nord_
veterán
válasz JoseGee #29855 üzenetére
1. A Coconutbattery az egy Mac számítógépre letölthető program, nem iPhone-ra telepíthető app.
2. Beállítások - Értesítések - Előnézetek megjelenítése is? Illetve a Beállítások - Fiókok és jelszavak - Új adatok begyűjtése?
3. Pedig egyszerű. Ha a beállításokban a gmail az alapértelmezett fiók, akkor azzal szinkronizál. Ha az iCloud, akkor azzal. Egyszerre két fiókot nem szinkronizál.[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
válasz Mela Kehes #29905 üzenetére
Buy me a Pie!
Évek óta ezt használjuk az asszonnyal, pont arra tökéletes, amire te is keresel appot. -
nord_
veterán
válasz Mela Kehes #29917 üzenetére
Már ők is bevezették az éves díjat?? Valahol ugyan érthető, de a mi szempontunkból baromi szívás... (amikor megvettem 3 éve, akkor még csak egyszeri 2,69 Euró volt az ára).
-
nord_
veterán
válasz Little Hulk #29977 üzenetére
Akkor hová mentetted eddig a kontakjaidat?
-
nord_
veterán
válasz Little Hulk #29979 üzenetére
Ha a simről tetted fel, akkor az az iCloudba került. Ha egy kis rendetlenség van a nevek közt, akkor érdemes rendet rakni, mert ha tologatjuk, az nem old meg semmit. Az icloud.com webes felületén gyorsan fog ez menni, megéri rászánni azt a 10-15 percet.
Ha nincs szükséged az összegyúrt kontaktokra, csak arra, amik eredetileg is a sim-kártyán voltak, akkor nincs más dolgod, mint áttenni a simet a másik telefonba és oda is átmásolni a kártyáról a neveket / telefonszámokat.
-
nord_
veterán
válasz Totheground #31042 üzenetére
Így van, a Reeder tudja.
-
nord_
veterán
válasz moleculez #31102 üzenetére
A gyári Térképek nálam a "gyorsan rákeresek egy címre" meg a naptári bejegyzésekhez vannak.
Én se pártolom a 3rd party alkalmazásokat - illetve mindenből a gyárit szeretem használni, de el kell ismerni, keresőben és térképben a Google a legjobb. Így aztán párhuzamosan használom a Térképek, a Google Maps és a Waze appokat is (sőt, fenn van egy offline TomTom is, mert volt olyan, hogy az segített ki).Amíg a gyári Térképek még Pesten se tudja 100%-ig a házszámszintű navigálást, meg a normális hangot, addig nálam nem igazán jön szóba. (Pedig a Waze is csinál hülyeséget: volt olyan, hogy a csont üres autópályán egyszer csak szólt, hogy akkor most tartsak jobbra, mert ő a következő 300 métert a sztráda helyett a pihenőn keresztül akarja abszolválni. De voltam neki hálás is, amikor olyan utcákon kerülte ki a Rákóczi úti dugót, hogy arra tán még sose jártam.)
-
nord_
veterán
Nálunk a szűk családban van több gyerek is, 1-18 év között (saját is, rokon is). Sajnos tökéletesen lehet látni, melyik gyerek van rágyógyulva a kütyükre, melyik nőtt úgy fel, hogy sokat számítógépezett, mobilozott... az "offline" kapcsolatai az a szó a legjellemzőbb, hogy pocsék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- C# programozás
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest