-
IT café
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz MasterMark #39222 üzenetére
Kérdés miért van benne a szótárban hogy ban. Vagy ben. Vagy ig. Főleg úgy hogy beírom a szót és különveszi a toldalékot.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz noorbertt #39329 üzenetére
Attól függ, mennyi a munkával összefüggő képed és mennyire akarod rendszerezni. Ha nem sok és nem nagyon feltétel a keresés, rendszerezés akkor elrejtheted őket és akkor az albumok között lesz egy “Rejtett”, aminek a feloldásához face id vagy jelkód kell, és a tartalma nem jelenik meg az összes kép között.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz tknof1871 #39484 üzenetére
A find my hálózatot használó eszközök pozícióját látod, amikor az eszköz (vagy másik apple eszköz, amire csatlakozik) netre kapcsolódik a Lokátorban. Fülhallgató esetén ha párosítva van egy telefonhoz például, akkor megjelenik a helyzete. Olyan eszköz esetén, aminek van internetkapcsolatra lehetősége (telefon, laptop, táblagép) a netre való csatlakozáskor megjelenik a Lokátorban, ha apple id-hez volt társítva.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz tknof1871 #39500 üzenetére
Ez csak a "Find my" (Lokátor) szolgáltatásba bekerülő eszközök esetén lehetséges. A roller nem tudom, hogy olyan-e. Magáról a szolgáltatásról itt tudsz olvasni: [link]
A lényege, hogy akkor kapsz pozíciót, ha egy bármilyen iphone, ipad hatókörébe kerül (lehet, hogy macbook is, ezt nem tudom biztosan). Tehát a te Airtagedet megtalálod, ha bármilyen iphone hatókörében volt, akkor kapsz róla pozíciót. Nem kell rácsatlakoznia az illetőnek, vagy hozzáadni, vagy ilyesmi, csak az kell, hogy a másik eszköz érzékelje, hogy ott egy airtag. Ezt jelzi a Find My hálózatnak, és azon keresztül látod a pozícióját.
-
-
lugosi
MODERÁTOR
Nem fog az Apple kimenni a címre egy behajtóemberrel, hogy fizessenek neki, és levelet se fog küldeni. Ha meg akartok venni egy fizetős appot, akkor ahhoz kell a kártya, addig meg sem tudjátok venni. Ezért nincs igazán értelme a kamu címnek.
"Követkeőnek olyan hol lehet beállítani mikor bekapcsolom a Blueto.... nem kapcsoljon be? A kb. sosem kell majd."
Beállítások / Bluetooth.
[ Szerkesztve ]
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Whynot? #39954 üzenetére
Én az ms word windowsos (tehát desktop, nem mobil) változatával jártam úgy, hogy írtam egy teljesen normál hétköznapi munkahelyi doksit, és az egyik szót aláhúzta, ami egyébként egy teljesen jó helyesírással írt valid szó volt. Na mondom az ember mindig tanulhat valamit, mire akarja cserélni. A javaslata az volt, hogy "cápatámadás". Mondanom sem kell, semmi köze nem volt a doksinak a cápához, meg támadáshoz se.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz fery02 #40102 üzenetére
Sajnos totál fogalmatlan vagyok a mobilos lightroommal kapcsolatban (is ), nem tudom megmondani neked, hogy benne vannak-e ezek a funkciók. Én táblagépen használom néha (hozzáteszem fizetős, havi 800 Ft), ott is alapvetően rawkonverzióra és kisebb beállításokra, nagyon komoly képszerkesztéseket nem csinálok vele.
-
lugosi
MODERÁTOR
A waze kb. törlés szélén billeg nálam. Nálatok mik a tapasztalatok?
Régen a legjobb navis alkalmazásnak tartottam, aztán kikerültek belőle funkciók (pl. hogy milyen útvonalat tervezzen), aztán elkezdett nagyon furcsán tervezni. Ami miatt régen szerettem, hogy ha valahol lezárás volt, vagy pl. nem lehetett adott úton menni, akkor azt tudta.
Tegnap, május 1., először arra akart vinni, amerre le volt zárva a város (oké, nem tudta, mert nem jelezte senki (?), de akkor meg mi értelme ennek, kevesen használják, nincsenek jelzések?), utána pedig be akart vinni egy olyan utcába, ahol évek óta, lehet hogy megvan 15 éve is, szombat-vasárnap és ünnepnap tilos behajtani. Hát szerintem lehetnek vitás ünnepnapok amik nem naptárhoz kötöttek, de a május 1. az olyan szögegyszerű hogy ünnepnap, hogy ihaj.
Ennyi erővel felmerül bennem, hogy minek is ez az alkalmazás. -
lugosi
MODERÁTOR
Megnéztem az előzményeket az ipad topikban, próbálok segíteni én is, hátha kisütünk valamit, mert nekem jelenleg közel 70e képem van a Fotókban, szóval kell azt is rendszerezni néha.
Jól értem, hogy te (először?) nem a Fotókban tároltad a képeket, hanem simán a Fájlokban? De most átkerültek a Fotókba? -
lugosi
MODERÁTOR
A MÁV app nektek működik rendesen?
A következőt szeretném: Vármegye24 vagy Magyarország24 jegy vásárlása.
A probléma: Napijegyek és helyi jegyek menüpont kiválasztása, majd ha bal felső "Jegy" feliratra kattintok, akkor az app 20-ból 20x kilép. Azaz mindig.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz MasterMark #40299 üzenetére
Szerintem se Apple pay, hanem Apple id-hez tartozó terhelés, de egyértelmű hiba, tehát nem meglévő előfizetést vontak le. Az Apple pay maximum úgy jöhet szóba, ha valakinek az Apple id-hez tartozó fizetési módként is be van állítva az Apple pay. De ezek Apple id fizetések voltak.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz MikeWazowski #40537 üzenetére
A Gmail app push valóban.
-
lugosi
MODERÁTOR
Én kb 8-10 éve nem torrentezek (feleslegessé vált). Előtte egy alkalommal töltöttem le egy Linux disztribúciót, mert az adott disztrót így terjesztették. De azért szerintem ez a torrent felhasználásának 1%-a alatt van. Azon kívül telefonra Linux ISO-t letorrentezni még kevésbé valószínű helyzet. Ez ilyen elméleti lehetőség talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- Google Pixel topik
- +363025648**
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külpolitika
- Konteó topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest