- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Amit a Skylake&Kaby Lake-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
struszi
aktív tag
válasz Formaster #17894 üzenetére
Nekem Daveoff kolléga segít a kupaktalanításban. Csak 25 km-re lakik tőlem így meglátogatom. A hozzávaló szerszám ügyében sajnos nem tudok segíteni, de szerintem biztonságosak. Egy pengénél tuti nagyobb a kockázat.
A hűtőmet lecseréltem. Jelenleg egy Alpenföhn Olymp zabolázza meg a forrófejű procimat. Elvileg 340w tdp elvezetésére képes. A házban pedig minden ventilátort lecseréltem wing boost2-re. Kíváncsi vagyok utána hogy alakulnak a hőfokok. Nálam amúgy most csend van. kivétel ha teljesen befűtök neki de az sem zavaró. Ilyenkor meg szoktam hajtani az r9 290-et is had hányja a meleget.
Játék közben semmi nem melegszik annyira mint a stress progik alatt."Hűségem a becsületem"
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz gainwardgs #17906 üzenetére
Nekem 3201 van fent, de most nézem, hogy van már 3401 is.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz rihi16 #17887 üzenetére
Kezeli, szal ebben nem mondtak semmi rosszat, csak ugye bios update kell.. Ez ilyenkor sajnos kellemetlen..
Tény, hogy annyit tehetnének, hogy szólnak, hogy bocsi de inkább ne ezt, mert nem fog menni..
Bár ha az ember ezt rendeli, nem nagyon van mit tenni..
Véleményem szubjektív...
-
Elcan
tag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni. Haverom szeretne újítani a gépén és nem tudja eldönteni, hogy mire.
A mostani config:
processzor: - i7 2600
alaplap: asus p8H61-m lx2
ram: 2x4 GB Nanya 1333 MHz DDR3
videokártya: GIGABYTE GeForce GTX 650 OC 2GB GDDR5 128bitEgyik opció: minden maradna így, venne bele még 8 GB ramot és egy erősebb video kártyát és elvan még vele egy darabig. Ez a processzor elég lenne egy GTX 1060-hoz, vagy már kevés?
Másik lehetőség cserél kb mindent.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Valaki feltette már a 3401-et Hero-ra?
Véleményem szubjektív...
-
raubisoda
senior tag
Srácok az i5 6500T-nek 3100 a boost max.Nekem még is 2800-at ír.Hogyan tudom behangolni a kimaxolásra?Z270 HD3P Gigabyte lap van alatta.
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
Szinyák
őstag
válasz hackeeeee #17917 üzenetére
Igaz nem hero.-ra de kb 1h tetem fel én is 3401.-et eddig tökéletes minden . És még lehet bejött amit írtál egy kicsit hozott feszben lejjebb eddig 1.280v használtam , most meg 1.264v elég neki és stabilabb is lett a gflops IBT alatt végig 10kör alatt tartotta a 142.-t .
De majd a BF1 megmondja ,hogy stabil is lesz e tényleg mert ott vérzett el a dolog az előző biossal is.Még nyüstölöm egy kis Prime95 29.10 custom 1344-1344k.-val
Szinyák
-
zveli
csendes tag
Sziasztok!
Abban tudtok segíteni, hogy kaby lake megy win7-tel és csak a későbbi frissítéseket veszik el, vagy egyáltalán nem is lehet telepíteni, mert ilyenről is hallottam már. Köszi és bocsi ha off topik.
-
zveli
csendes tag
válasz hackeeeee #17924 üzenetére
Pc guru-n olvastam. Csak mondom hátha van tapasztalata valakinek.
Ne érjen meglepetésként senkit, ha beépíti új processzorát és nem frissít a Windows 7 vagy a Windows 8.1, legyen az AMD Ryzen (Ryzen 3/5/7) család bármely tagja vagy éppen Intel Kaby Lake (Core i3/5/7 7xxx; Pentium G45xx/46xx; Celeron 39xx). A korábban bejelentettnek megfelelően a Microsoft beszünteti a terméktámogatást az új processzorokhoz régebbi rendszereken, ami az eddig megszokottakal ellentétben azt jelenti, hogy nem csak, hogy nincs garancia a hibátlan együttműködésre szoftver és hardver között, hanem a frissítések sem érkeznek meg.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Üdv srácok.
Kaby megy H110-es lapban?
Erről a lapról lenne szó.
Nem, nem én veszem. Haver. Csak gondoltam rákérdek. -
HaZsolt
őstag
Tudtok mutatni egy i5 vs i7 játék teszteket azonos órajelen? Érdekel, hogy mennyit hoz az i7 pluszban.
-
Laraxior
titán
válasz HaZsolt #17934 üzenetére
BF1 multiban többet hoz az i7. Próbáltam HT OFF és ON-nal.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Formaster
addikt
válasz #Morcosmedve #17938 üzenetére
Ha lesz időm most a 4 napban én is nekiugrok mindent átnézni.
-
Bewy
tag
Sziasztok,
Szerintetek mennyire lehet számítani rá, hogy a közlejövőben a játékok elkezdik kihasználni az i7 előnyeit?
Érdemes lehet egy gtx1070 és két monitor mellé (1080p, egyik 144Hz-es) i7-re beruházni i5 helyett? leginkább gamingre kellene, sem renderelés sem video editing nem lesz a két monitortért pedig inkább a GPU felelős mint a CPU, de a jövőtállóság miatt érdemes az i7 és számolni vele, hogy a játékok ki fogják használni? -
Fred23
nagyúr
-
arabus
addikt
válasz Fred23 #17943 üzenetére
Ez egy gyanus teszt nvidia 359 driver?
majd 376? kamu régi vackok öszevégva.Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
Fred23
nagyúr
válasz arabus #17944 üzenetére
Nem, ezt teljesen friss teszt, és nem kamu, csak régi eredményekkel is össze van vetve a proci, ahogy a PH!-n is szokás! Itt a linkje, ha esetleg jobban érdekel.
Ez meg egy másik teszt a konkurenciáról.Nagyon alkalmazástól függ, kinek mi éri meg. Kábé olyan lett az 1600 / 1600X, mint vártam, vagyis szerintem és számomra jók. Mégis 75-80%, hogy maradok Intel-nél, egyszerűen a kényelem miatt. Nem mindegy ugyanis, mennyit kell ugrálni érte, majd szerelni, telepítgetni, frissítgetni, dolgok után nézni, stb. Ha nem 1151-en lennék, akkor viszont AMD-re váltanék.
[ Szerkesztve ]
-
arabus
addikt
válasz Fred23 #17945 üzenetére
Ez Bezol 1700x-e.
Ez meg enyém i5@4.6 ghz
Open GL,egy szál.
Szóval a ryzenek mint komplett rendszer nem igazán jok.
De egyéni döntés.Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
juve600
nagyúr
üdv
i5 6500+gyári alumagos hűtővel
2 óra cs:go után a proci max 45 fok
ez jónak számit ???
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest