Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
Ezért volt szimpatikus, bár nem próbáltam ki, a neo2 layout. Németre optimalizált így gondolom minden magyar karaktert tudna kezelni.
Még 1 hónap kb mire megjön a billentyűzet, azzal szeretném elkezdeni tanulni, kíváncsi vagyok mi sül ki ebből.
Eddig én se foglalkoztam vele, én is QWERTZ-t használok jelenleg
-
dqdb
nagyúr
Igen és nem.
Igen, mert az építésnél rugalmas plate-et választasz (PP, PC, POM, nylon), ha a halkság a cél, ellen ben merevebb és lehetőleg nem fémes plate-et (CF, FR4), ha a thock, ahogyan kapcsolók esetében is mást választasz (halkított vs lehetőleg nylon házas és hosszabbított stemmel).
Nem, mert ahhoz, hogy tényleg halk legyen a billentyűzet vagy meglegyen a mély thock hang, a háznak és plate rögzítésének ugyanazt kell tudnia: a kapcsolókon keresztül a plate-re felvitt erőhatásokat nem viszi át rezgések formájában a házra.
Van olyan tab gasket mount házam (a kategóriában különösen jól sikerült implementációval), amiben az FR4 plate + lineáris kapcsoló párosával kellemesen mély, kissé tompított thock van, míg POM plate + halkított lineáris kapcsoló felállásban tökéletesen halk bármiféle szivacs, térkitöltő vagy O-gyűrű nélkül. Build videók alapján ha CF plate + Cream vagy Ink konfigurációban megépíteném, akkor pedig jönne a mély és erőteljes thock (de én azt a plate-et taktilis kapcsolónak szánom).
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
FireKeeper
nagyúr
igazából a problémám lehet a meglévő kapcsoló javításával is megoldható lehet: mézes tea fröccsent a billentyűzetre (tudom... , és nem, nem az, tényleg mézes tea volt ), és 2-3 swtich lett "ragadós" lenyomásnál. ki tudom ezeket "mosni" úgy hogy túlélje a kapcsoló?
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Roxkex
senior tag
A franc... Reménykedtem megúszom occon xd de lehet akkor 2 részletbe fogok átálni rá am nem is baj mert sokatnkell forrasztani . Egy switch ki 6 vissza 6 forrasztás xd
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Igen igen. Ezért is gondolkodok az outemun, meg azért mert elég jó dealnek tűnik: [link]
És hát megnézve a blue-t ebbe belemegy. Mert a nem rég lecserélt gateronom (mert az egyik meghalt nem rég) is ilyen csak brownt vettem még akkor. Akkor még féltem a forrasztástól Most valahogy vágyok rá, hogy kicsit "mókoljak" Max elszúrom XDRedmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
MaxxDamage
félisten
Miért, mi a baj azzal a ROG billel?
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Extrém tartós SSD-t prezentált a Gigabyte
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...