Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    Üdv,
    Én abban szeretnék segítséget kérni, hogy a billentyűzet programozásán változtassak, az egyes kapcsolók értékén.

    Van egy Keychron K6-om, friss szerzemény, még meg kell szoknom.
    Az a gondom hogy én igazából a "HOME" és "END" gombokat folyamatosan használom, míg a "Pageup" "pagedown" gombokat önmagukban sose, excellben is ctrl-al kombinálva, ami ki van osztva keypaden 1 dedikált kapcsolóra.
    Így kapásból előszedtem a Sharpkeyst és átállítottam, mert az is butaság kategória, hogy a Del nem kapott dedikált gombot, míg az alig használt világítás üzemmódváltás meg kapott.

    A Sharpkeyssel az a gondom hogy a már windows-ba megérkezett információt változtatja, tehát hogy a billzeten eredetileg home-ként megadott gombot a windows registry módosítás miatt del-ként értelmezi a gép.
    A gondom hogy használok keypad-et, amin megvan adva pl a "ctrl+pageup" kombináció, ami excell lapozáshoz kell. Értelemszerűen ha Sharpkeysben megadom hogy a "pageup" az a home, akkor a fenti kombinációm már "ctrl+home" lesz.
    Nekem az kéne hogy pl a billzet "S65" számú kapcsolója milyen utasítást adjon a "PC"-nek. Így pl a világítási üzemmód váltást is átrakhatnám pl delete-re.
    Pl most írás közben véletlen a megnyomtam a világítást, kapcsolgathattam mire visszataláltam az általam kedvelt-re. :D
    Elvagyok kényelmesedve a Razer Tartarus V2 keypadem miatt, ott ugye minden kapcsolónak én adhatom meg a funkciót (ameddig fut a software :@).

    Ha maga a Keychron nem adott erre választ, van rá valami külső mód?
    Köszi.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák