Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM43
Topikgazda
válasz kezman #21790 üzenetére
Ha jól tudom, akkor 7 napig ingyenes. Utána az alkalmazáson belül meg tudod venni a különböző földrészek térképeit. Igen, földrészekét és nem országokét. Viszont letölteni már országonként lehet. Megvétel után elvben élettartam frissítés lesz (van), bár hogy ez ebben az esetben mit jelent, azt nem tudom. A térképek, egyebek frissítése viszont nem nevezhető sűrűnek, bár épp 1-2 hete jelent meg a 2019.Q4. "Úrvezetőként" használható a dolog, a teherautós működésről nem tudok nyilatkozni.
Az árak az applikáción belüli áruházban szépen le vannak írva. Természetesen külön kell fizetni a 3D csomagért, a truck license-ért stb.
A programnak külön topicja van itt: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- Beszámítás! Apple iPhone 13 Pro 128GB független mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPhone 13 Pro 128GB független mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPhone 14 Pro 128GB független mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest