Új hozzászólás Aktív témák

  • bubus66

    nagyúr

    válasz Cunaja #1834 üzenetére

    Szia Cunaja Jó reggelt szép napot.

    Különben meg mindhárom meg látásod igaz.

    Én meg annyival egészíteném ki, hogy ő már csinált ilyet samun, sony stb, akkor hogyhogy blokk tégla lett a telefon, utána, meg ha (nekem közbejön valami) akkor meg én vagyok a hibás, hogy miért ne jeleztem neki. Az, hogy nekem közbe is jöhet valami á olyan nem lehet (gondolom, mert nem volt rá időm) nem ő volt a legelső, hanem teljesen más, és akkor meg jön azzal, hogy olvasta a fórumon a hsz-met, és nem tetszett neki a stílusom. Sajnos ilyen vagyok és ezen nem is tudok változtatni a (főnökeinek sem sikerül), és nem is akarok, akinek nem tetszik, az nem olvassa el, van, szerviz oldja meg, na ez megint kurvára feltudja baszni az idegeimet..

    Meg milliószor leírva, hogy minden nemű beavatkozás ROOT, BL nyitás hivatalosan garancia vesztéssel, jár..

    Meg amikor esetleg okosabbnak képzeli magát, attól, aki segíteni akar, akkor miért kér segítséget, ha ő jobban tudja olyanoktól akik több telefon hoztak vissza a halálból.

    A P9 Lite-ban volt egy user aki 3 napon keresztül szenvedett a BL nyitással, (dualosítani szeretet volna) írtam neki küldje el a készüléket és meg csinálom neki, inkább áldozzon ra PK mint kuka legyen a telefon. Kész van ma megy vissza a tulajhoz..

    Nekem is van egy döntésem, a lányom júliusban kap másik készüléket a P8 Lite helyett, minden nemű támogatást megvonok a P8 Lite topicktól, az Android???-nak átadom a nyers Téma Összefoglalót, és az összes ROM-ot törlöm a tárhelyeimről.. Tehát úgy értelmezem, hogy nem vagyok hajlandó privátban sem segíteni júliustól..

    Sziasztok Jó reggelt mindenkinek legyen szép napotok

    [ Szerkesztve ]

    A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

Új hozzászólás Aktív témák