Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace
tag
Na kicsit nyomoztam és úgy tűnik megvan a laggolás probléma megoldása. Igazából kettő dolgot is állítottam nem tudom melyik volt az igazi megoldás, de fényévekkel jobb a helyzet. Az egyik a Google feed kikapcsolása a -1. oldalon. (Főoldal összehúz, főképernyő beállítások, Google Discover kikapcs) A másik a rendszer és frissítések alatt a fejlesztői beállítások között a kényszerített GPU renderelés bekapcsolása.
-
manokaki
addikt
Hogy öszinte legyek nekem első dolgom volt az összes Bloatware törlése , ( persze a felesleges ) ez kb 50-60 db, de ez nem hozott sikert annak idején , tehát ha igaz amit irtál akkor a fejlesztöi beállitások GPU rendelés bekapcsolása lehet inkább a megoldás.
De azért nem ez a modja egy telefon használhatóvá tételénekAttila
-
7Heads Drago
veterán
-
manokaki
addikt
válasz 7Heads Drago #155 üzenetére
Ezt mondják , de sem a Pixel 9, 9 Pro-nál ami a Honor előtt volt , de a mostani S24-en se veszek észre semmi laggolást a Nova launcherrel , pedig ugyan ugy használom mint a Honoron.. De az Xperia 10 V-nél se volt semmi gondom.. ,hogy gyengébb telefont is emlitsek..
[ Szerkesztve ]
Attila
-
7Heads Drago
veterán
válasz manokaki #156 üzenetére
Minden ilyen plusz folyamatosan terheli a hardvert és eszi az akkut. Még pc-n rühellem az ilyent pedig ott nincs akkupara.
Autóban ülve gps-t használva, telefonozva zenét hallgatva vagy épp nyári napon fényképezgetve nekem csak felesleg lenne az ilyen zaba-app. De mondjuk én meg a droidos tárcsázókat cserélem le True Phone-ra. Kinek mi...Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
manokaki
addikt
válasz 7Heads Drago #157 üzenetére
" True Phone " nekem is ez játszik mindegyik mobilon.
A Nova launcher többlet fogyasztása a gyári launcher- hez képest " 0 " ezt tapasztalat alapján állitom .Sokszor volt hogy váltogattam hetekre a gyárit ,és a Nova-t, és semmi különbség nem volt , még a Ram használatban se vettem észre eltérést..
De a használhatoságban igen a Nova javára..
Attila
-
7Heads Drago
veterán
válasz 7Heads Drago #157 üzenetére
Na ez jó. Mert erről én se olvastam még máshol.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Z.É.T.
őstag
válasz killertibi #161 üzenetére
Tőled is kérdezem és akinek még lag-gondja van: a play frissítések nem automatikusra vannak állítva, ugye?
(nekem korábbi telefonokon szinte mindig az okozott ilyen random akadozást, azóta az az első új készüléknél, hogy manuálisra állítom)Nagyon erős a gyanúm, nálatok olyan gond lesz, hogy a háttérben történik valami. Persze, akinél állandóan jelen van, az más téma.
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
killertibi
tag
válasz killertibi #163 üzenetére
Na meg is dőlt a dolog ugyanolyan sz@r
-
Z.É.T.
őstag
válasz killertibi #164 üzenetére
Akkor passz.
Nem teljesen értem, "nálunk" négy Honor 200 közül egyik sem produkál ilyet.
(kettő a családban, kettő pedig kollégának)
Sajnálom!https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
killertibi
tag
válasz manokaki #166 üzenetére
Most ez vagy valami egyedi hardveres hiba (szervíz), vagy valami szoftver okozza. Én egy p30-ról költöztem át, már arra is gondoltam, nem-e onnan jött át valami, ami a zavart okozza az erőben, bár nincs semmi szemét alkalmazás a telefonon. Őszintén szólva, sose tapasztaltam még ilyet más telefonnal, de kedvem sincs se szervízbe adni a telefont, se resetelni.
-
manokaki
addikt
válasz killertibi #167 üzenetére
én már szerencsére a multrol beszélek , megszabadultam tőle , pedig nem vártam sokat ,egy pixel után..de ezek a laggok 1 hét alatt kikészitettek...
Attila
-
killertibi
tag
válasz killertibi #167 üzenetére
Helyzetjelentés. Mikor megvettem a telefont, első dolgaim közt volt, hogy az alapértelmezett galéria alkalmazást átállítottam a google fotókra, így kamera alkalmazáson belül az elkészült képeket is azzal nyitotta meg. Na, most visszaállítottam a gyári honor alkalmazásra, és..... Voilà. Eltűnt a kamera laggolás. Tök gáz. De legalább így nem idegel ki... Szóval aki még ezzel a problémával küzd, az gondolom hasonlóképp járt el, mint én.
-
7Heads Drago
veterán
válasz killertibi #169 üzenetére
Zsír.
Beszerzek én is egyet.
Honor 8 volt az ucsó a márkától.
A P30-at kellene már cserélni, gyenge az akku és törött a hátlap. Nem éri megcsináltatni.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
A P30 töltőjével maxon tölt? Vagy milyen töltőt érdemes hozzá nézni?
-
edward2
addikt
válasz 7Heads Drago #170 üzenetére
Gyenge akku az probléma, de a hátlapot pl a mate 10pron aliexpressről cseréltem már vagy 4x. Pár dollárból meg van.
-
7Heads Drago
veterán
válasz 7Heads Drago #171 üzenetére
7,8 dollár egy töltőért kábellel együtt. [link] Kár hogy csak átalakítós verzióban találom meg. Amúgy melegszik vele vagy inkább vegyek 66 wattosat?
Nekem a Poco F5 67wattosa max langyos.[ Szerkesztve ]
-
killertibi
tag
válasz 7Heads Drago #173 üzenetére
Nekem is ez volt a p30-al, illetve nem tudom miért, de annak a kamerája már nem ütötte meg a szintet, pedig visszanézve az azzal készült képeket, új korában nagyon baba volt, én beérném azzal most is. De ez a Honor számomra meglepően szép képeket készít, szuper részletességgel, és nagyon természetesek a színek. A p30 töltő az valami 23 watt, azt tudja is, azzal nem melegszik. De ez a telefon tud 66-ot is, csak figyelni kell, hogy csak saját szabványos töltőjével (nekem nincs olyan, így nem tudok nyilatkozni). Az akksija sokkal jobb mint a p30, pedig nálam minden is megy 0-24. A méret kompromisszumos, jobban örülnék ha kisebb lenne, de ez hozta elérhető áron a Huawei érzést. Tegnap volt a kezemben egy magic 6, na azt fogni... Iszonyú masszív és minőségi. Na de erre vissza. Fólia szívás, mivel enyhén ívelt a kijelző széle. Még nem találtam jó megoldást. De mindent összegezve 100ért vettem a telefont, szerintem annyiért a mai mezőnyben jó vétel, főleg annak, aki Huawei-ről vált.
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz killertibi #174 üzenetére
Köszi a segítséget, de nem jött össze az üzlet. Xiaomi 13T lesz ami jön.
Lóerőben jobb lesz és ehhez van minden tartozék.
Kamerában meg nem tudom összemérni őket. Régen pedig a gsmarena oldalán ez működött.
by[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
válasz 7Heads Drago #175 üzenetére
Honor 200al nem lőttek studio fotókat azért nem tudod összehasonlítani.
-
Rerrietllub
tag
Sziasztok.
Tervezem ilyek telefon beszerzését, néztem itt a Hardveraprón Yettelest. Nem tudja valaki, hogy ezek függetlenek, vagy csak Yetteles kártyával lehet használni? Én 2db Telekomos kártyát szeretnék bele tenni.Álruhás bohóc, avagy a félreismert jóbarát!!! - Az Angol Bullterrier -
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Politika
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 7
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple, Gyönyörű Állapotú, Karcmentes, Független, Akkumulátor 90%-os
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Nothing Phone 2A Plus 5G 256GB / 12GB RAM Grey, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Prémium iPhone üvegfólia a legjobb áron! A szett tartalma: 3 darab üvegfólia + poreltávolító keret.
- Xiaomi Redmi 9A 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest