Új hozzászólás Aktív témák
-
killertibi
tag
Sziasztok. A beépített infrás távirányítóra sikerült valakinek a telekom-os set-top-box-ot felprogramozni? Cisco készülék, de nem sikerült működésre bírni.
-
killertibi
tag
Másnak is van olyan jelenség a kamera appban, hogy videózást indítva az első 2-3 másodpercben frame-droppol a telefon? Felbontástól független. Baromi zavaró.
-
-
killertibi
tag
válasz killertibi #163 üzenetére
Na meg is dőlt a dolog ugyanolyan sz@r
-
killertibi
tag
válasz manokaki #166 üzenetére
Most ez vagy valami egyedi hardveres hiba (szervíz), vagy valami szoftver okozza. Én egy p30-ról költöztem át, már arra is gondoltam, nem-e onnan jött át valami, ami a zavart okozza az erőben, bár nincs semmi szemét alkalmazás a telefonon. Őszintén szólva, sose tapasztaltam még ilyet más telefonnal, de kedvem sincs se szervízbe adni a telefont, se resetelni.
-
killertibi
tag
válasz killertibi #167 üzenetére
Helyzetjelentés. Mikor megvettem a telefont, első dolgaim közt volt, hogy az alapértelmezett galéria alkalmazást átállítottam a google fotókra, így kamera alkalmazáson belül az elkészült képeket is azzal nyitotta meg. Na, most visszaállítottam a gyári honor alkalmazásra, és..... Voilà. Eltűnt a kamera laggolás. Tök gáz. De legalább így nem idegel ki... Szóval aki még ezzel a problémával küzd, az gondolom hasonlóképp járt el, mint én.
-
killertibi
tag
válasz 7Heads Drago #173 üzenetére
Nekem is ez volt a p30-al, illetve nem tudom miért, de annak a kamerája már nem ütötte meg a szintet, pedig visszanézve az azzal készült képeket, új korában nagyon baba volt, én beérném azzal most is. De ez a Honor számomra meglepően szép képeket készít, szuper részletességgel, és nagyon természetesek a színek. A p30 töltő az valami 23 watt, azt tudja is, azzal nem melegszik. De ez a telefon tud 66-ot is, csak figyelni kell, hogy csak saját szabványos töltőjével (nekem nincs olyan, így nem tudok nyilatkozni). Az akksija sokkal jobb mint a p30, pedig nálam minden is megy 0-24. A méret kompromisszumos, jobban örülnék ha kisebb lenne, de ez hozta elérhető áron a Huawei érzést. Tegnap volt a kezemben egy magic 6, na azt fogni... Iszonyú masszív és minőségi. Na de erre vissza. Fólia szívás, mivel enyhén ívelt a kijelző széle. Még nem találtam jó megoldást. De mindent összegezve 100ért vettem a telefont, szerintem annyiért a mai mezőnyben jó vétel, főleg annak, aki Huawei-ről vált.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple, Gyönyörű Állapotú, Karcmentes, Független, Akkumulátor 90%-os
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest