-
IT café
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
intercooler
őstag
Sziasztok!
Ide irányitottak hátha tudtok segíteni
Erröl van szó: [link][ Szerkesztve ]
-
intercooler
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Haver kocsijában a belsőtér világítást kicseréltem fehér ledszallag-ra, ezzel eddig nincs is semmi gond. Úgy 1 hét után szól hogy középső állásban (ajtónyitás vezérli) kicsit világit, rámértem és 7v volt van ez mitöl lehet?
Ez magában nem is "akkora" gond, gondoltam bedobok 1 12v-os relét, a probléma csak az hogy a 12v-ot fokozatosan kapja meg (1-2mp) amit nem szeret a relé olyan hangja van mint 1 daráló gépnek
Milyen kapcsolással lehetne helyetesiteni a relét? A lényeg az lenne hogy csak akkor kapcsoljon ha a feszültség eléri a 12v-ot. -
intercooler
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni loadcell erősítő készítésében.
Rajzot illetve leírást találtam: [link]
Ez így működő képes? cella lejjebb találhatóak a paraméterek
A másik dolog hogy írja ellenállás változtatásával szabályozható milyen erővel kell nyomni.. 100Ohm-ról indult a végén már 250-et ír.Ezt lehet helyettesíteni potival? ha igen milyennel és mi szükséges még hozzá ha kell? -
intercooler
őstag
válasz intercooler #42449 üzenetére
Köszönöm a segítséget utólag is
Sziasztok újabb kérdéssel/ kéréssel fordulnák hozzátok.
Szeretnék készíteni 1 úgy nevezett "pulsing led circuit" pulzáló áramkört, nézegettem rajzokat de nem tudom melyik lenne nekem jó.
Ami kellene 12v-rol menjen és azt is vezérelje, illetve ezeknek a terhelhetősége wattban a táptól függ?mivel lenne rajt max 2m ledszalag aminek 4/5W métere plusz pár led előtéttel. És ha nem sok plusz akkor a pulzálás időtartam állításavagy érdemesebb készen venni? ha létezik ilyen......
[ Szerkesztve ]
-
intercooler
őstag
Sziasztok!
Kicsit pontosítanák a fentin, szóval 1 ilyen világítást szeretnék csinálni
kérdésem milyen kapcsolás illetve mik kellenének hozzá..
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest