- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabis
őstag
Sziasztok!
Nincs esetleg köztetek olyan akinek van tapasztalata Hisense A7500 és Samsung Q60T készülékekről? -
Gabis
őstag
Ár/érték arányban melyik érné meg jobban? A Hisense papíron jobbnak tűnik, és közel azonos áron nagyobb méretet is nyújt. A fekete mélysége, a felhősödés mértéke (Samsung ugye Edge-s), mozgások folytonossága (egy pörgősebb film esetén), szervizszolgálat ami érdekelne. Leginkább filmnézésre kellene viszonylag sötét szobában.
-
Gabis
őstag
Nálam a méret annyira nem döntő, inkább a minőség, megbízhatóság a szempont. Ha 43-as Q60T kisebb méretben több élményt nyújt mint a A7500F 55-ben, akkor nem gond az árkülönbség. Igazából az A7100F 100e körüli ára csábított át erre a márkára, mert ha az igényeimet tartanám szem előtt, akkor a 3-400e kategóriában nézelődnék, de jelenleg nem szívesen adnék ki ennyit.
-
-
Gabis
őstag
válasz tothjani81 #853 üzenetére
Ahogy olvasom a Samsung fórumot ott is megy az állítgatás ezerrel, szóval ezzel lehet játszani, de én is egy 55U8QF felé húzok. Hangzásban mennyire élvezhető a 8QF?
-
Gabis
őstag
Sziasztok!
8QF tulajoktól kérdezném, hogy a mozgásmegjelenítéssel mennyire vagytok elégedettek? -
Gabis
őstag
válasz tothjani81 #888 üzenetére
Szia! Köszönöm a választ. Igazából már letettem a voksom a 8QF mellett, csak erre még kíváncsi voltam.
-
Gabis
őstag
Sziasztok! A szerviz menüben azt meg lehet nézni, hogy volt e már használatban (mennyit ment) a készülék? Ha igen, akkor ezt lehet törölni? Nem szeretnék egy kiállított vagy visszaküldött példányt kifogni.
-
Gabis
őstag
válasz csory0081 #1293 üzenetére
Kapcsolj ki minden képjavító funkciót, a többi ami a szemednek tetszik.
Használ esetleg valaki ilyen Fiio átalakítót?
[ Szerkesztve ]
-
Gabis
őstag
A7xxx tulajoktól kérdezném, hogy ti mennyire vagytok elégedettek a mozgásmegjelenítéssel?
-
Gabis
őstag
válasz cellardoor12 #1349 üzenetére
Pl. egy X96plus+ android box Youtube Vanced-el. Kevesebbe van mint egy év előfizetés a Youtube premium-ra.
-
Gabis
őstag
válasz Yahhher #1380 üzenetére
Te az RCA-ra gondolsz, de alatta van egy Jack is. Ettől függetlenül az is szerintem bemenet lesz, mert Service felirat van alatta. Nem érdekes, igazából egy Fiio átalakítóval már megoldottam még a készülékvásárlást követően, csak gondoltam teszek egy próbát ha már felmerült ez a kérdés.
-
Gabis
őstag
válasz eddie17 #1475 üzenetére
Az elmúlt 1-2 hónapban kb. ezen az áron mozgott az 55A7500F mint amin most is áll. Itt már csak játszadoznak az "akciókkal" és nem látok rá okot, hogy jobban levigyék. Némelyik méret olykor el is tűnik a kínálatból, gondolom mint sok más helyen, a beszerzés nem megy nekik sem olyan gördülékenyen mint régen. Ha pedig így van, akkor elviszi úgyis anyyiért aki ilyet szeretne... Persze ez csak az én véleményem, és várhatsz még nyugodtan
-
Gabis
őstag
válasz tamasjager #1520 üzenetére
Azt hiszem a K1112 a legfrissebb, de okozott egyeseknél problémát, ha jól emlékszem. Semmit nem kell pc-n állítani, hogy ez a menüpont megjelenjen.
-
Gabis
őstag
válasz bigdady #1562 üzenetére
Ez a gyors bekapcsolásra vonatkozik... bocsi Ha jó tudom ilyenkor ha kikapcsolod a Tv-t, akkor csak készenléti üzemmód lép. Írták itt korábban, hogy ezt érdemes kikapcsolni, mert hiába vannak kikapcsolva a képjavító funkciók olyan mintha nem venné figyelembe, ezért érdemes teljes kikapcsolni a készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
Gabis
őstag
válasz Ricsi.M #1599 üzenetére
És a Hisense support-ról még nem is esett szó. Eddig csak firmware kapcsán volt róla szó a fórumban, gariztatás esetén nem tudom mi a helyzet... Az U8QF magas fényerő, fald, kimagasló zónaszám, 120Hz ... adatait figyelembe véve ekkora méretben, árban jó ajánlat, de messze nem tökéletes. Mint ahogyan a többi gyártó sem magasabb áron, esetleg kevesebb kompromisszummal. Sajnos a mostani helyzetben csak a próbálgatás marad.
-
Gabis
őstag
válasz Ricsi.M #1602 üzenetére
Nekem is DLED-es Hisense-m van van egy régi LG helyett és meg vagyok vele elégedve. Ha nincs mellette másik 5 készülék akkor nem lesz feltűnő az esetleges hiányosság, gyengeség. Én is sokáig kerestem mi legyen, de mivel szinte mindnél volt valami negatívum, ezért kicsivel 100 fölöt vettem egy A7500F-et és 13-ért egy box-ot. Amire nekem kell, tökéletes így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Logitech Astro A50X White
- Eladó JBL TUNE 130NC/TUNE 230NC/ TUNE BEAM BONTATLAN/EREDETI Bluetooth fülhallgatók
- Eladó JBL Flip 5 BONTATLAN/EREDETI Bluetooth hangszóró
- JBL T750BT EREDETI/BONTATLAN Bluetooth fejhallgatók
- Eladó EREDETI/BONTATLAN JBL Partybox Encore bluetooth hangszóró (Karaoke funkcióval, mikrofonnal)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest