Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinesol

    veterán

    válasz pjen #80226 üzenetére

    Elolvastam:

    "...felülvizsgálatot a kiterjesztett jótállás érvényességéig évente köteles megismételni. Tudomásul veszi, hogy az egymást követő felülvizsgálatok között maximum 13 hónap telhet el és az a következő 12 hónapig, de maximum a teljes garancia időtartamáig érvényes"

    ..."A Vásárló elfogadja továbbá, hogy a felülvizsgálatra neki kell eljuttatnia a jótállással érintett terméket a Szolgáltató telephelyére (1211, Budapest, Orion utca 14.). Amennyiben erre nincs lehetősége, elfogadja, hogy a Szolgáltató a mindig aktuális felülvizsgálati kiszállási díj ellenében, otthonában munkadíjmentesen átvizsgálja a jótállással érintett terméket."

    ..." 2022.03.01-itől a kiszállási díj 8500 Ft-ra módosul"

    Amugy szerintem az Auchan-nál is van ilyen, csak lesza.ják, elég nekik hogy ugrott a garid, az nem fáj nekik. Altalaban akkor derül ki az ilyesmi, amikor kihivod a szervizest és ő sajnálkozva közli, hogy sajnos nem volt meg a felülvizsgálat, igy nem tud mit tenni, vagy fiztsz vagy megy haza. Reméljük azert nincs igy. :R

    Kicsit off, de csaptelepnél volt olyan, hogy utólag a 7 év garinál arra hivatkozott a gyártó, hogy hát az csak akkor él, ha vizlagyito van előtte a rendszerben, hát nem tudtuk? Na persze ez sehol sem volt leirva... :D
    Arrol nem is beszélve, hogy egy pártizezres csapnál mennyire életszerű vajon, hogy százezres vizlágyitó rendszer van elékötve? Végén persze hosszas cigánykodás után kicserélték.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák