Új hozzászólás Aktív témák

  • Gömbike

    senior tag

    válasz vacs #77130 üzenetére

    A jobb eredmény érdekében jó lenne hozzá egy crisp tál [pl. ez] , mivel ennek a tálnak a lényege, hogy a mikró hullámaitól felforrósodik és alulról is süti a cuccot. S nemcsak a kolbit, hanem a virslit, csirkeszárnyat, szenyát, stb.

    Ha van ilyen tálad, akkor a kombi progit kell használni.

    Persze ez nélkül is lehet kolbit sütni, csak macerásabb. Rá kell tenni egy jénaira és CSAK grillen sütni, figyelni és forgatni!!!

    Mindezt a géphez kapott rácson! Arra tedd a jénait, közben figyelj és fogóval, csipesszel, stb. forgasd a kolbit. Figyelni kell és a tapasztalatot megszerezni.

    Gyorsan belejössz, utána könnyű lesz bármilyen ételt is sütni. Pl. én régen ilyenben sütöttem pl. a tököt.

    Ma már hőlégest használok mindezekhez.

    [ Szerkesztve ]

    Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.

Új hozzászólás Aktív témák