Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz erh75 #67980 üzenetére

    A zeolit egy ásvány, ami a szárítást segíti. Magába szívja a nedvességet, mely később melegítés hatására kiszárad. Elvileg örökös az ásvány élettartama, ugyanakkor a fűtőszállal és a rendszer fűtésével a régebbi szériáknál sok gond volt. Vizet kapott, bepárásodott, stb.. A csere pedig nagyon sok.. A Bosch/Simens/Neff E31 hibakódnak elég szép gyűjteménye van a neten.
    A műanyag edényeket jobban szárítja, de nem tökéletesen. Illetve ha megáll víz a fazék peremében például, azzal sem tud mit kezdeni. Összességében én úgy ítéltem meg, hogy plusz 70k-t nem ér a zeolit, ráadásul plusz hibaforrás. (Ami visszajelzéséseket olvastam zeolitos tulajoktól, az az volt, hogy nem szárítja meg maradéktalanul ez sem a műanyag edényeket.)

    A 4-esben kevesebb a lehajtható tüskesor például. Praktikumban valamivel kevesebbet tud Ezen kívül, hogy mibe más azt nem tudom.. Valamivel gyengébb-e a szerkezete esetleg, passz.. Tolómérőm nem volt, hogy a pálcák vastagságát lemérjem.

    Ja még egy dolog, a zeolitos gép nem nyit ajtót a szárítás végén. Ez nem tetszett. Sokszor este indítunk, és jobban szeretem ha szellőzik a gép reggelig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák