Új hozzászólás Aktív témák

  • canniball

    nagyúr

    válasz sbazsi #3305 üzenetére

    Attól függ mi lenne a cél. Én nemrég vettem egy ZB 2803-t (tacskóban le volt akciózva 15kFt-ra), annyiban eltér a videón láthatótól hogy nem 3 állású tolókapcsoló van rajta, hanem egy bekapcsoló és egy 2 állású fokozatkapcsoló nyomógomb (ahogy látom a ZB 2805-n is ilyen van, ezek szerint valamiért váltottak), illetve a "tartozék integrált résszívó"t nem tudom hová tenni, ilyesmi a könyvéből sem rémlik.
    Nálunk a cél az volt hogy a kb. 80-90nm kövezett részen kiváltsa a hagyományost (ahol szőnyeg van ott esélytelennek tartok egy ilyen gépet egy "naggyal" szemben).

    A tapasztalatok:
    - Paráztam tőle hogy a nagyobb szennyeződésekkel (pl. kisebb kavicsok) nem bánik el, de ezeket is szépen felszedi.
    - Az említett nagyságú területre a kisebbik fokozaton elég + még a végén egy kis részen lehet nagyobbra kapcsolni, nagy fokozaton cca. 50nm-t lehet vele felporszívózni.
    - Bekapcsoláskor nagy fokozaton indul innen lehet kisebbre váltani, szvsz fordítva jobb/praktikusabb lenne.
    - Kialakításánál fogva a bútorok alá nem lehet úgy betolni mint a hagyományos gépek végét, tehát ha (relatíve alacsonyabb) bútor alatt is kell takarítani oda más eszköz kell.
    - A nyelén lévő gumi "letámasztót" először feleslegesnek tartottam, de adott esetben tényleg praktikus.
    - A feltöltési idő 16-17 óra, ez idő alatt 3W-t szív a konnektorból. Utána 0W, csak néha tölt rá egy kicsit de ezt nem sűrűn láttam.

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Új hozzászólás Aktív témák