Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    Topikgazda

    válasz canniball #13466 üzenetére

    Igen, de azoknak a főző része is műanyag, amire írtam, hogy kerülendő! A főzet savas pH-ja és a magas hőmérséklet miatt a műanyagokból igen sok minden át tud migrálni a löttybe a lágyítóktól kezdve a nehézfémeken át (bevizsgálás ide vagy oda :) ), ugyan ez a helyzet az alumíniummal. Szóval csak óvatosan! Inkább akkor egy egszerű rozsdamentes acél kotyogó, de a normális abból is 8-10 ezer környékén van.

    koxx: ;] itt inkább arra hívtam fel a figyelmet, hogy mit, vagy milyet ne lehetőleg - egyébként ízlés dolga, hogy ki mit szeret bizonyos főzőkkel. Próbáltam többféle kávét és valamilyen szinten mégis csak az igénytelenségemet mutatja, hogy az Omnia classic ízlik a legjobban, nem tudom miért.....

    [ Szerkesztve ]

    "in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák