- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz daninet #77825 üzenetére
Az a gond, ha magnézium öntvény, hogy azt még telibe ragasztás után is elporlad ekkora rezgéstő.
Ezt hívják fogyasztó társadalomi terméknek, amibe eleve tervezve van, hogy minnél.hamarabb menjen tönkre és vedd az újat.Sokkal tartósabb lenne Alu-ból kimarni, vagy 3D nyomtatott műanyaggal.
De akkor nem vennél 1 éven belül, vagy inkább 10 éven belül semmi ilyet'.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Inhouse
őstag
Ezt csak a próba mondja, meg, hogy mi bírja ki, de a Hosch ragasztó/kitöltő anyaggal tennék próbát. Illetve vannak fém ragasztók, de azokkal nincs sok tapasztalatom. Mindenképpen olyan kéne, ami kitöltős, hogy legyen falvastagsága a ragasztmánynak.
Ha oldalról van hely rádolgozni, akár a a letört darab is visszamehet.
Előtte meg lehet durvítani a ragasztandó felületet és zsírtalanítás, ehhez a Hosch-hoz adnak acetont.[ Szerkesztve ]
Üdv Inhouse
-
PitLee
őstag
Még végig sem olvastam. de tippre "guuglibácsit" megkérdeztem és dobott pár hasonló képet, lehet érdemes pár ezerért alkatrészt venni hozzá.
pl ebayOlyan rögzítés ami azt a rezgést tartósan elviseli nem jut eszembe, max ha fogsz valami edzhető alu darabot, aztán szépen ki reszeled, majd zsugor illeszted bele a szárat
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest