- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
-
Grózi
Topikgazda
Én előre betennék 2 db TY-147A-t(140*152 mm,de a képek alapján befér),hátra egy 120-st ezekből:
Aerocool Dead Silence(a Black Edition kivételével ledes,3 válaszható szín)
Noiseblocker eLoop B12
Be Quiet Silent Wings 3 120
Lepa Bol.Quiet (ledes,kék vagy piros-jelenleg az egyik legjobb házhűtő és bordára/radira is megfelelő)És maximum felülre a hátsó helyre még egy TY-147A-t vagy egy jobb 140-st.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
A képek alapján és a gyártói leírás alapján felül biztosan elfér és szerintem elöl is.Más kérdés,hogy elölről feláldozták a szellőzést a dizájn oltárán-katasztrofális lehet a front intake.
A radi meg úgy jó ha alul vannak a csövek és magasabban van mint a pumpa-így a légbuborékok(hiába zárt rendszer,attól még vannak) megállnak a radi tetején-nem szörcsög a pumpa tőlük legalább.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
Én arra a procira bordát tennék inkább-itt tudnak segíteni: [link]
Ha mégis a kompakt mellett döntenél,akkor itt a topicod: [link]
De ha esetleg épített vízen gondolkoznál,a vga bevonásával akkor itt kapsz infot: [link]Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
zsombor22
aktív tag
Szuper,akkor megvárom a beszámolót.
Nekem nagyon bejön a ML12 a házba van már 3 db AF140 szépek halkak.
De a Lepa se csúnya.[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
Grózi
Topikgazda
A 147A és a Bol.Quiet nagyon jó venti és azokat számtalanszor ajánljuk is-viszont az ML120-l nincs tapasztalat.
Mondjuk én a Noctua-ra biztos inkább 2 db 147A-t tennék,még ha az első kicsit ki is emelkedik.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
Bocs,fáradt vagyok-tényleg a levegőbe lyukfúrást javasoltam...
Mondjuk egy kis "konzolt lehetne fabrikálni hozzá amivel eltolod a ventit-acélból elég merev is lenne és a házat se kell bántani.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
dqdb
nagyúr
Igen, ez az ökölszabály, amit leírtál, azonban:
1. biztosan PWM-esek azok a csatlakozók? A Lepa nem igazán szereti a feszültséggel szabályozást.
2. miért 120 mm-es ventilátorokat választottál, amikor mindenhol elfér 140 mm-es is?
3. milyen CPU hűtő lesz?tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
abdulka1
őstag
Szia!
Belül általában azokban a házakban van, ahol külön porszűrő van rögzítve eléjük
Ha porszűrő nélküli házad van mesh, vagy zárt előlappal, és semmi nem gátolja egyik módot sem, akkor az egyéni ízlésed szerint szerelheted.[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
abdulka1
őstag
Elől hol van abban porszűrő? Csak a mesh előlap funkcionál szűrőként a ventilátorok előtt, vagy van más is?
De ha így van mint az enyémben(kép), akkor csak belülre rakhatod ha nem veszed ki a szűrőt. Ha viszont kiveszed, és kívülre rakod a ventilátorokat akkor a zárt előlap nagyban akadályozza a légáramlást mert szinte semmi hézag nem marad a kettő között.Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
steewcv65
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Noisbeblocker NB-eLoop & Lian Li UNI FAN ventik
- Thermaltake SWAFAN 12 RGB 120x120x25 (CL-F137-PL12SW-A)
- Minőségi ARGB ventik és modding nagy választékban most szuper akciós áron!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest