-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
válasz #16939776 #3935 üzenetére
Sajnos tapasztalatból senki sem tud semmit sem mondani, hiszen ez a típus nagyon új. Amire hagyatkozni lehet, az az adat, hogy Hydro csapágya van, aminek az élettartama nagyobb a hagyományos golyós és csúszós csapágyaknál.
A gyártó 60 hónap garanciát ad rá.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kelvin
őstag
válasz #16939776 #14927 üzenetére
Ez érdekes, nekem ugyanilyen ventim van a fractal design core 3000 usb3-as házamban felül és nem imbolyog...
Esetleg arra gondolsz, mikor berezonál a ház ha max fordulaton megy a venti?[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Kelvin
őstag
-
Kelvin
őstag
válasz #16939776 #14933 üzenetére
Elhiszem csak fura, hogy nálam havonta egyszer jön elő és akkor sem zavaró. Kicsit hozzáérek a házhoz mivel nem vízszintes a talaj amin áll és egyből elmúlik. (ez a rezonancia szerű hang)
Lehet nálad valami gond van a ventivel, nem tudom..."A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
JohnK
aktív tag
válasz #16939776 #14933 üzenetére
Ne csavarral fogasd fel pl. Nekem is több ilyen venti van a házamban (FD3K) és amit +ba vettem úgyanilyen FD 14 cm ventit legfelülre, előlre bárhogy raktam rezonált. Én azt gondoltam, azért mert hozzáért a közepe a keretnek a rácshoz. Egy Artic Cooling 14 cmes van most ott és halk (pont nem ér hozzá).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest