- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter
addikt
-
headhunter
addikt
válasz Woodslave #134554 üzenetére
Women: Open [link]
---------------------------------
RAW-ban mennyivel "gyengébbek" az eredmények...
Bolygó "legerősebb" embere : [link]
Equipped
Squat - 1,113 pounds (505 kg)
Bench press (Single Lift) - 904 pounds (410 kg)
Bench press - 904 pounds (410 kg)
Deadlift - 816 pounds (370 kg)
Total - 2,805 pounds (1,272.5 kg)Raw (Classic)
Squat - 915 pounds (415 kg)
Bench press - 530 pounds (240 kg)
Deadlift - 766 pounds (347 kg)
Total - 2,210 pounds (1,002.5 kg)[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
-
headhunter
addikt
...Ebben a kenyérben nem találunk szöcskéket, de minden kenyérben 70 szöcskéböl örölt ” liszt ” van.... [link]
-
headhunter
addikt
-
headhunter
addikt
"Nap kérdése" és a válaszok: [link] (Ki lehet a kérdező, Angel te vagy az?!)
-
headhunter
addikt
válasz HussarF #135839 üzenetére
Ebben a "csomagban" minden benne van... [link]
"...Tivadar Szepesi
Kiss Jenő M jenci azert rajtad kivul meg ott vol a kiss horvath pisti(popay) aki kicsit hoszabb ideig versenyzett anno a profik kozott mint te es o vedte a faradsagot es ki ment hoszabb idokra az usa-ba es latta hogy mi es hogy tortenik ott ( van egy ilyen mondas , hogy lakva ismered meg a masikat) tudtommal te nem voltal kint hoszabb idore nem tolttotel ott honapokat es anno eleg hamar abba is kellett hagynod a versenyzest ugyan ugy mint a popeynek csak nala ez hoszabb ideig tartott hogy tudott versenyezni. Segitettem neki anno ugy hogy elvittem ot ki egy baratomhoz aki csak ilyen emberek felkeszuleset segitette kint a venicei golds-ba mint flex, shawn ray stb. 5 evig dolgozott profikkal kint mint taplalkozasi tanacsado nem csak taplalek kiegeszitokre gondolok itt . Amikor eloszor vittem a popeyt es irta neki hogy mibol mit menyit, egybol rakerdeztem pisti nem lesz ez egy kicsit sok ? Tudod mit mondott hulye vagy nalunk a piti kezdo amator versenyzok tobbet nyomnak mint ahogy en is idaig , ugy hogy nekem te ne akard bemeselni miutan nalatok sokkal jobb komolyabb profikat is ismertem szemelyesen hogy a versenyzes profiszinten nem arrol szol kinyom tobbet de ezt a szombathy is elmondta mielott meghalt egy riportban a body builderen meg talan fent van . Es nem ertem mire ez a nagy allszentsegeskedes . Plane mikor rolad mar 20 evesen olyanokat lehetett hallani hogy 30-40 esevel dobaltad be a nerot es mar akkor vereset hugyoztal . Latod en az elso kuram az elso felnott versenyemre szedtem 21 evesen es olyann menyiseget hogy te, ti ket nap alatt tobbet szedtek mint en akkor az egesz kura alatt. Akkor most ez hogy is van melyikotok hitelesebb ilyen szinten te vagy a pisti vagy az imi aki eleteben 2-3 versenyen indult . Es imi te akkor miert is nem versenyzel meg van minden adotsagod hozza minden lehetoseged is sponzor anyagi hatter tamogatas csalad felol stb . Akkor miert is nem? Tudom tegnap azt irtam nem irok tobbet ide de meglattam sajnos megint a bejegyzest es beleolvastam egy ket kommentbe , nem kellett volna mert igy ez megint kijott belolem . Pedig kedvelem a jencit miotta ismerem 90 otta es ez ettol fugettlenul reszemrol nem fog megvaltozni ,de most ezzel valoszinu sikerult ot sajnos megbantani de nem birom az allszentsegeskedest elviselni , plane egy ideje ugy hogy bocsi jenci ..."
-
headhunter
addikt
Before and After... [link]
-
headhunter
addikt
válasz Pocee #135910 üzenetére
...Jelenleg 2800 kalóriát visz be egy nap, naponta hatszor eszik és minden este edz. „Az is motivált, hogy megmutassam azoknak, aki nem hittek bennem, hogy talpra tudok állni.” - mondja Lewis. „A legnehezebb az volt, hogy pont a fordítottját kellett csinálnom annak, ami hat éven keresztül meghatározta az életemet. Meg kellett tanulnom, hogyan hagyjam figyelmen kívül a saját szokásaimat és beidegződéseimet...”
-
headhunter
addikt
Csepelen minden 70 éves, legalább ilyen edzettségi állapotban "gyúrja a vasat"... [link]
[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
válasz Jim-X #137253 üzenetére
"Etióp falu", kevesebbet eszik naponta... [link], [link], [link], [link], [link]
"...Ilyet biztosan nem gondol senki. Híresen jó az étvágya: sok koleszterin, lefekvés előtti hastömés…
Inkább a koleszterin fenyegessen, mint az éhhalál! Az orvosok szerint nem erről a bolygóról származom, amiben igazuk is lehet. Hatvanévesen gyakorlatilag nincs semmi bajom! 167 kiló vagyok, ehhez 192 centiméter. Este, lefekvés előtt megeszek 1-2 kiló ételt, húst hússal, persze előtte az ebédet lefojtom 12 franciakrémessel, hogy ne zörögjön a hasamban. Vacsora után egy jó zuhany – ez tesz a világon a legboldogabbá, amikor lemosom magamról a napi út porát –, aztán gyakorlom a vízszintes vigyázzállást. Nem kell engem félteni! Ha üres hassal kellene aludnom, szerintem rémeket látnék. Kell a fenének a stressz!..."
-----------------------------------------------------------------------
Vasárnap egy családi ebéden kb. 30000-50000 kcal az "adag"...
-
headhunter
addikt
Ez a forma megfelelő étkezéssel + (kémia, stb...) elérhető vagy kicsit a syntol is "bejátszik"? [link]
-
headhunter
addikt
Igaz vagy hamis?
"...Sehol sem lehet ilyeneket kapni,csak a tesztek alol valahogy ki kell bujni.A sajàt pèldàmbol tudom,hogy van olyan orvos,aki szintèn elhiszi ès terjeszti ezt a gyenge maszlagot.A tàplàlèkkiegèszitok meglepoen olcsoan eloàllithatoak.Maga a tejsavo pèldàul ipari hulladèk lenne,ha nem lèteznènek testèpitok,a kreatin pedig kilonkènt centekbe kostàl.A doboz dràgàbb,amiben àruljàk.A szteroidot belekeverni uzletileg ostoba huzàs lenne,mert az sokkal dràgàbb,mint maga a termèk.A valosàg sokkal egyszerubb:mindenki cuccozik.Kivève persze Nate Diazt.O csak drogos..." [link]
-
headhunter
addikt
-
headhunter
addikt
-
headhunter
addikt
"...Ami alapvető különbség és az edzőtermekben sokan nem értik meg,hogy ez nem a badis szálkásítás. Mikor badis értelemben szálkásítasz, akkor egy szépségversenyre készülsz. A teljesítményt az jelenti, hogy mennyire tudod megfeszíteni a farizmodat seggbehúzott lakkbugyiban a bírók vizslató tekintete előtt, míg MMA-ban, ökölvívásban vagy kick-boxban szét kell rúgnod egy másik ember seggét, lehetőleg minél jobban, miközben ő is éppen erre készül, csak épp a te segged lesz a célpont. Ennyi a közös a két fogyasztási eljárásban: a seggek. Remélem érthető volt az analógia..." [link]
-
headhunter
addikt
válasz bigmasterg #140504 üzenetére
"...Édesanyém és nővérem is gyógyszerész.
Azt mondják, hogy jutavit nem tartozik az ajánlott gyártók közé. Nincsenek normálisan bevizsgálva a cuccaik.
Régebben Juvita néven mentek, eljárás volt ellenük, bezártak és utána újrakezdték jutavit néven..."Helyi gógyszertárban rogyásig nyomatják a Jutavit termékeket. pl.:[link]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Damona termékekre rátudnál kérdezni, milyen kategória? (Kerülendő, vagy egynek elmegy?)
pl.: [link]
-
headhunter
addikt
“...Mit adjunk el az olvasóinknak? Szteroidokat mégsem árulhatunk.”
.
"...Ha valaki a fizetése egyharmadát vagy még többet mindenféle csodabogyókra, porokra és folyadékokra költi abban a reményben, hogy majd ezektől jobb lesz bármilyen téren az élete, az függő..."Mesék, mondák és mítoszok nélkül a táplálékkiegészítőkről...
-
headhunter
addikt
válasz headhunter #141254 üzenetére
"Van benne valami..."
... Bronson 2018 március 17, szombat at 10:24
Nem szükséges írni róluk egy egész posztot, elég csak a saját józan eszünkre hallgatni.
Aminosavak, BCAA és társaik: ha eleve fehérjedúsan táplálkozol és tegyük fel még van mellette egy fehérjekiegészítőd is, akkor vajon minek plusz aminosav bevitel?Fogyasztás alatt praktikus,mert könnyebb mérni a mennyiségeket,de egyébiránt annyi értelme van,mint a tengert sózni – nem tudom átjön-e az irónia?
A glutaminnak van értelme bélbetegségek után,mert a gyógyulási folyamatot jócskán meggyorsítja,de sportteljesítmény szempontjából szart sem ér.
Esetleg pár szó az edzéselőtti formulákról:nemhogy szart sem érnek,egyenesen károsak.Volt róluk szó a fogyasztásos cikkben.Képzeld el,milyen jó “bedurranva” kesztyűzni,esetleg gurulni egyet.
Bár nyilván van olyan barom,aki örül annak,hogy ha már leütik vagy szubolják, de legalább a bicepszén kinn vannak az erek…[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
"...Nos, ez a kis divathullám elérte a küzdősportok világát is, paranoid edzők egész seregét produkálva, akik rotátorizom izoláció nélkül már WC-re sem engedik el egyedül a sportolóikat..."
Mesék, mondák és mítoszok nélkül a vállizmok fejlesztéséről küzdősportokhoz...
-
headhunter
addikt
-
headhunter
addikt
-
headhunter
addikt
válasz tibcsi0407 #143434 üzenetére
"Bulváron" találtam a filmet...[link]
-
headhunter
addikt
"...El nem tudom képzelni, hogy menetrendszerűen csirkemellet egyek rizzsel meg salátával, soha nem is próbálkoztam semmilyen speciális étrenddel. Egyszerűen azt eszem, amit megkívánok és ami jólesik, legyen az marhapörkölt nokedlivel és savanyúsággal vagy palacsinta. Kell az erő, és általában simán benne is maradok a súlycsoportomban. Ha pedig mégis fogyasztani kell egy kicsit, akkor fájó szívvel visszaveszek az édességből és a kenyérből, de fölöslegesen soha nem sanyargatom magam.
.
.
.
Ha fizikailag és anyagilag bírom, akkor ott leszek, ha pedig nem fér bele a keretbe, akkor itthon maradok és megnézem a tévében, hogy valaki öt kilóval alattam megnyeri a versenyt. Tavaly legalábbis így volt, mert a texasi vébére elég húzós lett volna kijutni..."[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
"...Tinédzserkorom óta feszítek: ahogy felkelek, befeszítem a hasizmomat és egészen lefekvésig próbálom folyamatosan használni az izmaimat..." [link]
-
headhunter
addikt
válasz tibcsi0407 #148195 üzenetére
"...nagy kutyám (bordeaux-i dog)..."
Egyik kopó, másik eb hatására választottad?
Postást hasonlóan fogadja? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest