Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazzos
őstag
válasz stairmaster #22110 üzenetére
Valamelyik papírbolt?
-
Dorien
veterán
válasz stairmaster #22217 üzenetére
Ez valami házi feladat?
Enter-rel meg kellene nyitni először a zip-filet. Majd kijelölni a fájlokat és másolni. Belső zip-pel mennie kell így.
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó újszerű Shure SRH1540 prémium zárt fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Jazzos
őstag
válasz stairmaster #22219 üzenetére
jah, bal oldal akítv, látszik messziről.
-
vlcsko82
senior tag
válasz stairmaster #22221 üzenetére
Most ilyeneket oktatnak Anno mikor még én tanultam DOS alatt kellet szinte mindent csinálnunk flopyra
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
Dorien
veterán
válasz stairmaster #22221 üzenetére
Tanulj tinó.
<= ez lesz belőled."Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó újszerű Shure SRH1540 prémium zárt fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Balinov
titán
válasz stairmaster #22217 üzenetére
screenshotrol fenykep? a gond, hogy nem az az ablak aktiv a TC-ben, ahol a kijelolt zip fajl talalhato, hanem a celkonyvtar.persze hogy megkavarodik nyomorult zip, mint adam anyak napjan.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
vlcsko82
senior tag
válasz stairmaster #22230 üzenetére
Tegnap voltam a Plázába nem néztem,de én is a 20:00-ra emlékszem
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
okiDoki
aktív tag
válasz stairmaster #22238 üzenetére
Á, baromira megemelték az árakat!
A legegyszerűbb pizzák is 1550-nél kezdődnek...0,0
-
sagesz93
addikt
válasz stairmaster #22298 üzenetére
-
cellpeti
nagyúr
válasz stairmaster #22310 üzenetére
szia!
őt ismerem, nem ő rá gondoltam
Tigris, tigris, csóvafény...
-
atos19881101
senior tag
válasz stairmaster #22320 üzenetére
Akkor itt az ideje.
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
xcel2000
aktív tag
válasz stairmaster #22429 üzenetére
Ha te mondod
Végre egy irány amerre elindulhatok
HD5830 nak mekkora kb ?Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
stairmaster
tag
válasz stairmaster #22534 üzenetére
-
Bobrooney
senior tag
válasz stairmaster #22544 üzenetére
Tudom ajánlani!
Meg egy rahedli tutorial a youtuben. Láttam már az excel topikban jártál[ Szerkesztve ]
-
sladka_pani
senior tag
válasz stairmaster #22595 üzenetére
Jó, én komolyan kérdeztem
...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
Tarill
őstag
válasz stairmaster #22858 üzenetére
az általad felsoroltak közül csak egyet linkelj be magyar boltból!! vagy ha könnyen megrendelhető külföldről és idehozzák nekem az is jó....
-
delikvens025
csendes tag
válasz stairmaster #23058 üzenetére
kb 35-38 ba kellene hogy elmenjenek.....
+36305447214, napközben este hatig csak sms- vagy telefon.
-
Balinov
titán
válasz stairmaster #23135 üzenetére
megvarom inkabb, mig lemegy az ara, vagy bekerul a PSN+-ba
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz stairmaster #23137 üzenetére
odaig meg nem fejlesztettem a tudasom PS3-on, hogy multiban megprobaljam magam tulsagosan AWSD+egerhez vagyok szokva.
-
kovacsroli
senior tag
válasz stairmaster #23336 üzenetére
Egészséges kockázat, hogy ha egy több, mint 1 milliós városban (Bp-n van) pont olyan szervizt választok, ahol pont van ismerőse és pont át akarnak verni
Coyot köszi a tippet, eddig ezzel még nem is találkoztam, pedig elég sokat lógok a tc-n. Szerintem ezt az ellenőrző listát amire hivatkozik a cikk én el is viszem magammal. Gondolom elég humorosan fogok kinézni ahogy pipálgatom, viszont hasznosnak tűnik, úgyhogy bevállalom hogy csökken a szimpátia indexem
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Borokafa
őstag
válasz stairmaster #23662 üzenetére
Először szerintem ki kellene menteni az adatokat......pl.GetDataBack-el.
-
Balinov
titán
válasz stairmaster #23666 üzenetére
sajnos azt meg nem talaltak fel, ha lenne, akkor a KURT RT sem lenne...
-
zsigee
aktív tag
válasz stairmaster #23666 üzenetére
Hi.
Néhány éve találkoztam már ilyen dologgal, még az IDE-s korszakban. Amit Borokafa ajánl, jól működő dolog lehet, elég sokat használtam én is azt a programot, de kell hozzá egy működő gép, amibe bedobod a RAW-os vinyót. Ha szimplán formázod, és telepítesz, a Piriform féle Recuva-val vissza tudsz állítani adatokat, de esélyes, hogy nem mindent.
Szerintem meg kellene nézni másik gépben, és csak utána nekilátni telepíteni, adatot menteni.
Üdv.Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
Bobrooney
senior tag
válasz stairmaster #23669 üzenetére
-
okiDoki
aktív tag
válasz stairmaster #23671 üzenetére
Én is kezdek hasonló cipőben járni...
Valami fix MBR, vagy ilyesmi parancs nem tudná visszaállítani???
Ti értetek hozzá, én nem annyira...0,0
-
zsigee
aktív tag
válasz stairmaster #23669 üzenetére
Hi.
A gépre, amre rádugtad a vinyót, arra telepítsd a GetDataBack-et. Mindig másik hdd-n lévő rendszeren keresztül tudod visszanyerni az adatokat. Ahogy már írtam, jól működik, és elég hatékony,de időigényes.
Az egy kattintásos helyreállítást pedig el kell felejteni.
Ha formázod, vagy formáztad a vinyót, akkor jobb és egyszerűbb megoldás lehet a Recuva, és nem fontos külön gép sem hozzá. De kisebb a hatékonysága, mint a fentebb említett programnak.
Üdv.A Recuva magyar nyelvű, és ingyenes
[ Szerkesztve ]
Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
Bobrooney
senior tag
válasz stairmaster #23671 üzenetére
De mitől lett más a fájlrendszeretek?
-
Borokafa
őstag
válasz stairmaster #23676 üzenetére
Hagyományos vinyóknál sok oka lehet,megprósza röviden összefoglalni.(Dryman Lacihoz hasonlóan )
BAD sector akkor jön létre a diszken, ha a szektor adatai valamiért nem olvashatóak ki (vagy nem írhatóak). Létrejöhet fozikai sérülés miatt (ütés, kikapcsoláskori hiba) miatt, de létrejöhet "szoftveres" úton is. Utóbbi alatt azt értem, hogy a lemez nem csak az 512 bájt adatot tartalmazza szektoronként, amit lát az ember, hanem csomó egyéb infót is. Ezek egy részét normál mûködés közben frissíti a diszk, egy részük csak az elsõ üzembehelyezéskor, az ún. low-level format-kor kerül fel a lemezre és soha többet nem módosul (pl többlemezes diszkeknél nagyon soxor az egyik felület csak a fejpozicionálásra van használva, adat nincs rajtuk). Az említett hozzáférés lehet, egy ilyen nem adat területen okozott véletlen felírást, és ezért került használhatatlan (BAD) álapotba a szektor. Hozzáteszem, hogy még ma sem képesek teljesen hibátlan lemezeket gyártani, a látszólagos BAD mentességet úgy oldják meg, hogy tartalék sávokat alakítanak ki (a lemez kapacitása pár %-kal nagyobb mint a névleges), és a vezérlõelektronika hiba esetén ezekbõl a tartalékokból vesz elõ egyet, a hibásat meg elrejti. Vagyis ha már látod a hibát, elfogyott a tartalék. Ezeket az infókat a diszkre szerelt vezérlõelektronika tárolja.Ezért nem igazán szerencsés eletronikát cserélgetni.
Ha nem fizikai sérülés okozza a BAD sectort, meg lehet próbálni formázással javítani.[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz stairmaster #23744 üzenetére
bocs, magaslabda
-
Dryman
őstag
válasz stairmaster #23744 üzenetére
Én két hete állólámpa nézegetés közben láttam occó rezsót a csomagolás-sérült áruk boltjában a Petz és a Szent Imre sarkán....
-
Balinov
titán
válasz stairmaster #23796 üzenetére
Bongoba Veranak a lezart oltozoszekrenyebol loptak el anno a jeggyurujet...Mikor rendort hivattam fele es mondtam, hogy mondja ott el par embernek, erdekes mod "megtalalodott"...ami azert para, mert 1000% ziher, hogy a penztarcajaba rakta bele, azt meg a lezart szekrenybe...
jo, ez ugy 8 eve volt, de akkoris
-
nepszter1
addikt
válasz stairmaster #23796 üzenetére
Bongoba mennyien járnak illetve ott mennyi a havi bérlet ? Mert neten nem találtam meg . A masik hogy esetleg valaki nem tud egy foci csapatot ? Megye 2 , Megye 3 ahova kellene egy védekező középpályás
és nem utolsó sorba közel van Győrtől -
SzaBIKA84
csendes tag
válasz stairmaster #24082 üzenetére
20 körül álmodoztam...
A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.
-
G@ben
addikt
válasz stairmaster #24259 üzenetére
Hmm...
Egy szép piros P betű forog középen, de nem hozná be a műsort. Tegnap este óta, pedig nem is változtattam a gépen semmit.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Tarill
őstag
válasz stairmaster #24440 üzenetére
kitöltöttem pedig sose volt samu telóm
-
Tarill
őstag
válasz stairmaster #24444 üzenetére
ez is megvan
-
Jazzos
őstag
válasz stairmaster #24658 üzenetére
Van, milyen kell? Win-es, vga-s, pirosfehérzöld, sokévgaros?
-
Balinov
titán
válasz stairmaster #24658 üzenetére
eskuszom 130kg-igot olvastam..
-
Jazzos
őstag
válasz stairmaster #24662 üzenetére
Ebből még tuti van 1db-om: [link], Asusból polcon már nem sok minden van.
-
bendeguz76
aktív tag
-
kovacsroli
senior tag
válasz stairmaster #24784 üzenetére
Ők kellenek nekem köszi!!!
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
lacy86
addikt
válasz stairmaster #24813 üzenetére
Csinaltattal mar veluk ? vagy csak talaltad
( amugy oket en is neztem ---> Impala , BMW --> nekem egy SwiftII-es van ) -
lacy86
addikt
válasz stairmaster #24815 üzenetére
Ok koszi!
Mar irtam is nekik email-t ! -
Dryman
őstag
válasz stairmaster #25269 üzenetére
Igen-igen, náluk már voltam anno, de nem beállítás kell nekem, hanem átvizsgálás, ez meg csak rázópaddal rendelkező jómunkásember tudja megcsinálni....
a beállításra viszonylag sokak képesek itt a városon belül, de a vizsgálatra csak néhányan....ezért is kérdeztem hátha valaki tudna mondani profi szakit. -
boogie84
veterán
válasz stairmaster #25269 üzenetére
Egyetértek! Én is hozzájuk viszem az autókat!
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
bundilolo
tag
válasz stairmaster #26076 üzenetére
Sziasztok!
Valaki tud esetleg itt Győrben Lumia 930-as, 1520-as vagy Samsung Note4-es telefont?
-
atos19881101
senior tag
Ott voltam. 20k-t mondtak az egészre. Az csillagászati ár nekem ezért a darabért.
-
atos19881101
senior tag
válasz stairmaster #26079 üzenetére
Persze ez jogos. De a 20k egy ekkora méretű műanyagért akkor is sok sztem. 5k kb a festék (kérdeztem festék boltban). 15k maga a munka? Az rengeteg ... Szerintem max 2 óra munka lehet vele (csiszolás, fújás).
Matricával már próbálkoztam. Nem jó a tapasztalatom velük ... az állandó hőingadozástól (tűző nap, fagy) egy idő után levállik. Pedig direkt autóbelsőbe való matricát vettem.
-
zozyk
addikt
Nekem ő fújta a kispolskimat,szerintem szépen dolgozik...
(azóta már nincs meg,de az új tulaj még nem panaszkodott rozsda miatt,pedig a polski hajlamos az újrarohadásra)[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
válasz stairmaster #26220 üzenetére
Köszi, be fogok nézni oda is, de első blikkre kicsi lesz szélességre és mélységre.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest