Aktív témák
-
helkis
veterán
nem volt véletlenül tuningolva a kari egyP1-es bordával+venti (ami rá volt ragasztva)?
általában mikor ez eltávolításra kerül (szakszerűtlenül) a GPU néhány ''lába'' felszakad vagy nem érintkezik 100%-osan. egy dolgot meg lehetne próbálni kb.: 10:1-hez hogy bejön.. Egy hőlégfúvóval egyenletesen felmelegíted a karit főleg a GPU-nál vigyázva, hogy a környéken lévő SMD-ket nehogy lefújd! amikor már kicsit más színűek alatta az óngolyók (megolvadtak) akkor egyszerűen visszanyomod a helyére a GPU-t! Pl.: p1-es bordával, de csak érzéssel.. (főleg a sarkokon lehet éeszrevenni, hogy néha nem is fekszik fel a NYÁK-ra a GPU)
- 256Mb DDR 400 -at, 4xDVD*/-RW-t vennék!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
senior tag
Üdv!
Akkor ha jól sejtem a cím ez:
9022 Győr Teleki László út/utca 16Youth hides the key to salvation
-
kovi
senior tag
Üdv a győri kollégáknak!
GeForce 6600 GT AGP karit keresek! Készpénzben fizetek! Sűrgős lenne!GeForce GTX 295 - The most powerful dual chip graphics card on the planet(!) for gaming and beyond.
-
SeSSalion
csendes tag
rendben.sztem délelött átugrom érte
Vagyok amilyen vagyok.Mert kell egy ilyen is. msn:anyadhogyvan1@hotmail.com
-
bibimad
senior tag
Nincs valakinek egy Slot1 átalakítója?
Einstein mondta''Két dolog végtelen:az emberi butaság és a vilagegyetem,bár az utóbbiban nem vagyok biztos''
-
thaler2
senior tag
Asus K8N lap + a64 2800+ proci + Glacialtech 7200 hűtőt cserélném egy 3Ghzes p4 konfigra, s478-ra természetesen.
-
-
senior tag
Üdv!
Jazzos:
A windows alapból felismerte a kártyát de nem igen működik mert a leszedett driver meg nem találja meg a kártyát. Most az eszközkezelőben kijelez egy Multimédiás audiovezérlőt és a hang, videó .... menüpontnál az eszközkezelőben van egy olyan hogy Creative SB live! játékport. De hangot nem ad a cucc hiába dugtam össze a fejhallgatómmal.
(Az alaplapba csak bele kell tenni ugye? Nem kell ott mást beledugni ugye?)Youth hides the key to salvation
-
uboat
csendes tag
3db inno geforce 6600gt 128mb ddr dwi,tv-out bontattlanok 2év garinciával!fix ár:43e!A gari rajtam keresztül érvényesithetö
Sopron-Györ környéke megoldható!
+Akciós áron tudok adni hozzá zalman vga hütést!A pénz mindig büdös de egy kicsit át kell mosni!:)
-
uboat
csendes tag
Ridisc DVD-R 8x 50-es kiszerelésben min rendelés 50db!
Ár.:90huf/db ttg02 alapanyag(tdk rulez)
Hyundai DVD-R 4x 50-es kiszerelés min rendelés 100db!
Ár.:75huf/db
Sopron-Györ környéke megoldható!
[Szerkesztve]A pénz mindig büdös de egy kicsit át kell mosni!:)
-
senior tag
Üdv!
Jazzos:
Megjavúlt a dolog. Végül feltettem hozzá valamelyik alap windowsos drivert és most még a mikrofonom is működik! Csak azt nem tudom hogy most 5.1-ben megy e a fejhallgatóm vagy csak simán sztereoban. Ez hogy lehet megnézni?
Picike69:
Emailban írtam hogy hol lakom mert itt nem találtam privátot. Szívesen fogadnék egy telepítőlemezt ha neked nincs már rá szűkséged. Milyen SB live!-hoz van? Mert nekem 5.1-es kártyám van. Ha ahhoz jó akkor nagyon megköszönném a telepítőt!Youth hides the key to salvation
-
senior tag
Üdv!
Megyek is érte!Youth hides the key to salvation
-
SeSSalion
csendes tag
bibimad mikortol zavarhatlak a hangkártya miatt?
-
SeSSalion
csendes tag
mi van kiirva a kaputelefonra?mert akkor átmennék érte
-
SeSSalion
csendes tag
köszi.kb 20 perc és ottleszek.
-
Balinov
titán
leadtek winfast tv2000 xp deluxe tv tuner valakinek 4,5k-ért? dobozában,abszolút minden tartozékával.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest