Aktív témák
-
-
senior tag
arcok izé!
Win 7-ben valahogy be lehet állítani hogy egy adott flebontáshoz megadjam hogy hányhz-n menjen a monitor?
Játékokhoz lenne jó mert alapból a 800*600-at 60hz-ra veszi ami kicsit kevés. Felül lehet ezt valahol bírálni? Xp-n vmi reg file kellett hozzá hogy be tudd állítani.Youth hides the key to salvation
-
vviktor1
aktív tag
Eszem megáll... [link]
Ne dudálj, küzdj !
-
FarkasAtis2
csendes tag
ELADÓ:
Vadonás új TP-LINK WIRELESS ROUTER
garanciális irányár : 5k
-
VinoRosso
veterán
Nekem is lenne pár eladó cumóm![link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FarkasAtis2 #28562 üzenetére
Milyen típus? Hova garis? 4k?
-
törölt tag
válasz FarkasAtis2 #28565 üzenetére
Megvéve... De csak holnap tudom elhozni, vagy ma ha idehozod hozzám (Szabadhegy) mert ma már nem vagyok mobil...
-
jamba
aktív tag
Sziasztok
Van egy vizes cucc ha érdekel valakit.
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
törölt tag
Ha valakit érdekel van 2db adsl modemem hibátlan eladó:
- DLINK 360 R adsl modem + táp hibátlan 5k
- DLINK 380T adsl modem + táp hibátlan (nagyon tuti típus, ha valaki messzebb van a központtól, akkoris javít a kapcsolaton nálam 1 MB -ot számított...) 8k -
VinoRosso
veterán
válasz DelArco #28569 üzenetére
Pedig ugyanúgy megy mint xp-n. Jobb klikk az asztalon, aztán a helyi menüből kiválasztod a CCC-t vagy az NVCP-t, attól függően, hogy milyen kártyád van. Azon belül fejből nem tudom felsorolni a menüpontokat(én nem szoktam felrakni ilyen szemeteket, így nem tudom most megnézni), de megtalálod szerintem, hogy hol lehet játékokhoz profilokat beállítani. Aztán még van alul a tálcán egy kis ▲ ikon, ha arra rákattintasz ott jelennek meg az automatikusan elinduló programok, és ott is megjelenik a CCC vagy az NVCP.
-
Coyot
őstag
Most hogy sikerült megértenem az AS3 reguláris kifejezések részlegét, jóccaka
Má' nem
-
MR_Joe
senior tag
Reggölöket! Kijózanodott a bagázs a reggeli munkakezdésre?
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
Balinov
titán
Gyogyreggelt mindenkinek!
Szarult telt ez a 4 napos Husveti munkaszunet, vasarnap ota beteg vagyok, raadasul vasarnap este egyszercsak lekapcsolt a desktop gep mohaa-zas kozepette. Nezem mi a helyzet, mi a szar tortent erre kisult, hogy az asus 70-esen megallt a gyari hutes ventije es automatikusan lekapcsol emiatt a gep. Sanszos ,hogy penteknel elobb nem tudom visszavinni, remelem cserelik, nem szervizeskednek. Aldom a szerencsemet, hogy a zsugat nem netrol rendeltem, hanem helyben vettem. Ennyit az Asus huteserol, remelem kicserelik valami jofele dualslotos Palit zsugara
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
okiDoki
aktív tag
939-es proci wanted!
Nem nekem kell, de azért működjön!
(Ja, árat is kérek!)0,0
-
MR_Joe
senior tag
Mekkora kéne?
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
-
Flow
senior tag
Durván termeltetek ma... Na mi van, túl jól sikerült a locsolás?
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
-
-
Flow
senior tag
Ferrari szavazás.
-
Flow
senior tag
Srácok! Egy pendrive használata után az egyik gépen mindig intézőben nyílnak meg a mappák, mikor total commanderben kétszer rákattintunk. Mitől lehet ez? vagy hol lehet átállítani?
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest