Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz donmackó #83406 üzenetére

    Nekem két pörgetésem volt ami előtt valaki már nyomott egy kört... mindkettő egyből resetelődött az alap állásra, amint hozzáértem az S-hez.

    A számolósdihoz meg annyit, hogy én úgy képzelem el, hogy a rendelkezésre álló kb. 5 másodperces időben a kerék egy pontja egy asszimmetrikus nyultságú helix-et jár be az idő tengelyén: elején sűrű, a végén már jóval ritkább. Bizonyos szögeket (kerékfordulat), bizonyos időben érint, ha tengelyén nézzünk át, és azok adják meg, mit nyerünk. Az idő tengelyre merőlegesen nézve, meg a nyúltsággal arányosan lassabb forgást látunk.
    Kevésbé vizuálisan (és gondolom ez a "referencia táblázat" alapja): amit látsz, hogy mennyi esély van mire, pl autó 1/20, akkor az a 1/20 is fel van osztva több részre, minimum amennyi teljes pördülést tehet a kerék. Minnél hamarabb vagyunk a pörgetésre álló időben, annál gyorsabban ugrál másra a "ha most nyomja ezt nyerti". A végén ez meg már lassabban megy (nagyobb az adott elem ablaka). - ezt mutatja a kerék, ezért forog lassabban, ha később nyomod meg, bármeddig is nyomod, bármilyen hirtelenséggel is nyomod pl controlleren.

    A fentieket azért írtam le, mert pl próbálkoztam a 4 mp-vel, és nem jött be, nem találtam meg azt az ablakot, még stoppereztem is mellette, próbáltam még a saját reakció időmmel is játszani, előre, vissza, nem jött be... De kétszer úgy nyertem, hogy jóval korábban 0.5 és 1.5 másodperc közt nyomtam a gombot, és ott meg pont abba az ablakba estem.

    Azt úgy lehetne nagyon jól kiszűrni, ha hétig, hónapig, mindenki pl 60 fps-sel felvenné a pörgetéseit, és akkor rá lehetne szűrni (az egy helyen összegyűjtött adatokból), hogy mi mikor jön ki, mikor kéne megnyomni, ha valaki valamit akar.
    Az meg már más kérdés, hogy csak kép, vagy hang alapján lehet macro-zni ha már ott járnánk, mert nagy a zóna ahol elkezdhető a pörgetés (az akarsz pörgetni, E-betűs), de az aktuális lendítés (S-betűs) meg egy helyen van, és át kell jutni, így az enter leűtéséhez nem tudunk igazodni.

    (végre kiírhatta az agyam... az agyam boldog ;] :P )

    Van egy csatorna youtube-on aki arra játszik, hogy megnyerjen mindent, és ő cibálja a lankábelt, ha nem azt kapta amit akart... február óta... nem is értem, hogy eddig hogy nem jelentették vagy valami... én eddig nem mennék el.

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák