Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz CactuS #64915 üzenetére

    +1

    Wifi-t feltétlenül el kell távolítani a crew közeléből. Nagyon aljas módon csinálja a dolgait. Segít mindenkinek eladásban, hogy jó kép keletkezzen róla, mindenki azt higgye mekkora segítőkész, közben meg folyton b.szogat mindenkit.

    Volt egy eset, amikor velem is megcsinálta, hogy más eladásában volt és folyton küldte rám a hit squadot. Ráadásul úgy, hogy be is ült más mellé, az eladós kocsikba, nem csak elvolt. Szóval úgy provokálta a támadást, hogy azzal másnak kellett volna kárt okoznom, ha megtámadom, miközben mindenki azt látta, hogy ő rendes fiú. Amikor számon kértem, hogy mit csinál, minek küldözget rám squadot, akkor csend volt. El is jutottam arra a pontra, hogy amint vége az eladásnak, akkor betámadom, de továbbra is egy autóban maradt másokkal, utána meg visszateleportált irodába, majd újra csak eladásba szállt be. Más eladásával meg ilyenért nem álltam neki interferálni.
    De neki nincs helye PH sessionnek a közelében sem. Kérni is fogom rá a kick-et mindenkitől, ha látom. Ő tényleg egy aljas valaki, aki képmutatóskodik, hogy kárt okozhasson.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák