Új hozzászólás Aktív témák

  • Plata

    félisten

    válasz freeknight #58597 üzenetére

    Én elhiszem hogy heist jó egyszeri pénzkeresési lehetőség,főleg CM-el,mert úgy jön kb 14 milla,de hogy Heist-et tolni esténként és abból megélni,azt már tényleg nem hiszem.
    Először is PS-hez 4 ember kell,egy Psre is nehezen találsz 3 értelmes társat nem hogy többre,mindenkinek van CEO és MC biznisze,nem hiszem hogy szívesebben menne heist-elni.Ps minimum 1 óra,régen egy este alatt kb 8-tól 12-ig le toltunk hármat ha nagyon rá voltunk izgulva de inkább csak 1-2t.
    Esténként te nem hiszem hogy 3-4 óra ps-re találsz három fix embert.Múltkor is keresett ph sessionban valaki ps-re embert de nem ment senki szerintem.Ps-t randomokkal csinálni meg semmi értelme,úgyis haza vágják.
    Magam részéről fix nem mennék már Ps-re,az új heist az más az még érdekes,de már több száz ps-t lenyomtam,kicsit sem hiányzik,a régi kurumás ökörködés jó volt,de már az sincs meg benne.Kurumás glitch nélkül valszeg ennyit sem toltam volna,azzal azért még is csak könnyű volt.Hisz annak idején CM-et is megcsináltuk elsőre.De Cm-ben a Ps és a prison break is kurumával volt meg. :DDD
    Az így leírva papíron jól hangzik hogy mennyit kereshetsz vele,de valójában nem hiszem hogy összejönne neked esténként 3-4 Ps.
    Ezért mondtam hogy egyszerűbb a kocsi lopás,a kocsilopáshoz nem kell ember,csak az eladáshoz,ahhoz meg Ph sessionban nem nehéz találni embert.Amíg cd-n van a lopás visszalopod 4 kocsit és lazán elmehetsz még jó pár eladásra másoknak.

Új hozzászólás Aktív témák