Új hozzászólás Aktív témák

  • gyuszaa

    őstag

    válasz Đusty #5798 üzenetére

    Vannak drága, 30-150 milliós megvásárolható létesítmények, ezek megszerzéséhez elengedhetetlen. Panaszkodtak a R*-nak, hogy az IV-ben nem lehetett mit kezdeni a pénzzel pont a játék végén, most tettek ez ellen, van pár lehetőség még ezen kívül ahogy írták.

    Még hozzátenném ehhez, hogy lehet maximalizálni a profitot ennél a manipulálási módszernél, ha már elején bevásárolsz x cégnél, elkezded leamortizálni y cég járműveit, ha végeztél rögtön eladod x cég összes részvényét, ami így már profitot termelt, és innentől jön az amit már leírtam, bevásárolsz alacsony árfolyamon most a konkurenciától (y-tól) és visszaállítod az árfolyamot már az x cég szabotálásával, így be lehet forgatni a pénzt.

    Gyakorlatban nem tudom mennyire éri meg ezekkel szarakodni, garázdálkodni a FlyUS reptérén, majd ugyan ezt megtenni az AirEmu-nál. Vannak különböző gyorsétterem raktárak is, ahol ott vannak a szállító járművek, de ugyan úgy forgalomban is megtalálhatóak különböző területeken, és ugyan ez igaz a futár cégekre.. bár én biztos nem keresgélném őket, elméleti alapon működik.. reagál ezekre az eseményekre a piac.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák