-
IT café
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maflame
aktív tag
Segítsetek légyszi! SPOILERJackobos-szállítós küldetés, talán a második: Egy parkba kell vinni a cuccot és rajtunk ütnek a rendőrök. Mit kell csinálni? Ha odaállok lövöldözni, csak egyre többen jönnek és elöbb-utóbb meghal az "ügyfél" és FAILED. Ha kocsival akarok menekülni akkor nem szállnak be... Szóval mi a trükk? ..vagy csak lövöldözni kell míg el nem fogynak?
-
maflame
aktív tag
válasz kanmajom #7923 üzenetére
Köszönöm!! Sikerült végül de, hogy ez mennyit szivatott! Elsőre én is beültem a kocsiba és gáz, de akkor kiírta, hogy "megsérült az ügyfél-nem sikerült a küld." ..na és innentől nem értettem. Végülis az kellett neki, hogy az első hullámban érkező rendőröket kicsit megritkítsam, onnantól már engedte a menekülést.
-
maflame
aktív tag
Heló, nálam így van a commandline.txt-ben:
-norestrictions
-nomemrestrict
-percentvidmem 80
-availablevidmem 512
Ebből a 3.-4. sor az érdekesebb, pár napja olvastam, hogy ez javít a textúrahibákon (itt-ott késve jelennek meg textúrák, főleg távolban de sokszor a közvetlen közeliek is)
Először, ahogy azt tanácsolták, 100-ra tettem a "percentvidmem"-et de úgy vagyon akadozott, viszont 80-on teljesen jól megy (40fps átlag) és a texhibák is megszűntek. Még a távoli városrészek is azonnal megjelennek. ..vagy, szinte azonnal. vsz. a 100-nál jelenik meg "azonnal" de így 80-on is alig látszik olyan, hogy kicsit késve rajzolódik ki valami.Biztos minden rendszeren más-más beállítás a jó, de akinek hasonló problémái vannak, azoknak talán segít.
Ja, a 4. sorban annyit írni amennyi videoram van ..nem is tudom egyáltalán fontos e az.
-
maflame
aktív tag
válasz hitman, #8981 üzenetére
Érdemes velük jóban lenni, tehát kb 80% fölött tartani a "szeretet indexet" különben nem részesülhetünk az extra szolgáltatásaikból.
LJ fegyvert ad, Dwayne 2 embert, stb.Kérdés: Hogy kell taxin utazni? "E"-vel füttyentek, a taxi megáll, erre azt írja, Nyomjak "F"-et, hogy utasként szálljak be. De nekem Nico erre mindíg az anyósülésre ül és kirúgdalja a taxist. Mit csinálok rosszul??
-
maflame
aktív tag
válasz hitman, #8984 üzenetére
Tényleg, mire lehet költeni a pénzt? 40% körül vagyok, 67000 egységem, de nem tudom mi az értelme a pénzgyüjtésnek.
Hotdog, szórakozás, kurvák, ruhák... ennyi? Hamár tömeggyilkossá lettem, lássam valami értelmét!!Köszi! szóval hosszan az F-et!!! xxxxx!!
[ Szerkesztve ]
-
maflame
aktív tag
válasz C.Brigante #10836 üzenetére
Én azt olvastam valahol, ez csak a tört cuccon jelentkezik. Ezek szerint mégsem?
..nekem nincs saját tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- HTC Vive Link Box 2PU6100
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Apple Mac Mini A1347 eladó. 2026.01-ig aqua garanciával!
- Western Digital Scorpio Blue (750GB, 8MB 5400rpm SATA2) noti HDD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest